Ρόγκα στο Sportal: «Ο Παναθηναϊκός δεν φοβάται καμία ομάδα»

Πένυ Ρόγκα

i

© Intime

Ρόγκα στο Sportal: «Ο Παναθηναϊκός δεν φοβάται καμία ομάδα»

Χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στο final-4 του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών σύμφωνα με την Πένυ Ρόγκα.

Ενθουσιασμένη δήλωσε στο Sportal η Πένυ Ρόγκα για το final-4 του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών. Η έμπερη λίμπερο μίλησε λίγες ώρες πριν το πρώτο σερβίς και είπε ότι ο Παναθηναϊκός δεν φοβάται καμία ομάδα.

«Αρχικά, είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη. Ανυπομονώ να ξεκινήσει το final-4. Θεωρώ ότι θα γίνουν συναρπαστικά παιχνίδια. Έχει πολλά χρόνια να γίνει final-4 και να βρεθούν στους ημιτελικούς πολύ δυνατές ομάδες. Άλλωστε και το πρωτάθλημα, έχει αποδειχθεί ότι θα είναι συναρπαστικό αφού το επίπεδο έχει ανέβει πολύ. Εγώ προσωπικά είμαι αρκετά ενθουσιασμένη και ανυπομονώ γιατί επέστρεψα από ένα χειρουργείο ρουτίνας και νιώθω πάρα πολύ έτοιμη για να συμβάλω να επιτευχθεί ο στόχος της ομάδας μου», είπε η Πένυ Ρόγκα στο Sportal.

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στην Άρτα με στόχο να διατηρήσει τα κεκτημένα που κατέκτησε πέρσι στο final-4 του Ηρακλείου Κρήτης. Η έμπειρη λίμπερο σημειώνει ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο για το τριφύλλι.

«Το να διατηρήσεις τα κεκτημένα είναι πολύ δύσκολο. Θεωρώ ότι είναι πιο δύσκολο από το να κατακτήσεις κάτι για πρώτη φορά μετά από χρόνια. Νομίζω ότι όλες είμαστε συγκεντρωμένες και ξέρουμε ποια είναι η δουλειά που πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Θα εμφανιστούμε σοβαρές, θα ακολουθήσουμε την τακτική μας και πιστεύω ότι θα έρθει το αποτέλεσμα που επιθυμούμε», σημείωσε η Πένυ Ρόγκα.

Ο Παναθηναϊκός έχει ηττηθεί δύο φορές από τον ΠΑΟΚ και δύο από την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Το τριφύλλι θα αντιμετωπίσει μία από τις δύο ομάδες στον τελικό εφόσον προκριθεί κόντρα στον ΑΟ Θήρας. Η Πένυ Ρόγκα επισημαίνει ότι αυτό δεν παίζει ρόλο σε τέτοιου είδους ματς.

«Δεν παίζει ρόλο γιατί και πέρσι στο πρωτάθλημα μπορεί να ήμασταν αήττητες, μετά κάναμε μία κοιλιά. Τελικά, παίξαμε με μειονέκτημα έδρας στους τελικούς και νομίζω ότι η καλύτερη ομάδα πήρε το πρωτάθλημα. Φέτος, θεωρώ ότι η ομάδα μας έχει βελτιωθεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό, βρίσκει τον ρυθμό της, τα πατήματά της και νομίζω ότι αγώνα με τον αγώνα αποδεικνύουμε την ποιότητα που έχει αυτή η ομάδα. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει λόγο να φοβάται κάποια ομάδα. Πιστεύω στις συμπαίκτριές του, σε όλη την ομάδα στο τιμ, στον προπονητή σε όλους και νομίζω ότι στο τέλος θα χαμογελάσουμε», σημείωσε η έμπειρη βολεϊμπολίστρια.

Όσο για το τι θα κρίνει τον τίτλο, η Πένυ Ρόγκα ήταν κατηγορηματική: «Συγκέντρωση, πάθος και αποφασιστικότητα», επεσήμανε η παίκτρια του Παναθηναϊκού.