Τσιάμης στο Sportal: «Έκανα τεχνικά λάθη, δεν μου αρέσει το ΣΕΦ»

Δημήτρης Τσιάμης

i

© ss youtube

Τσιάμης στο Sportal: «Έκανα τεχνικά λάθη, δεν μου αρέσει το ΣΕΦ»

Πηνελόπη Παπαδήμου 22:30 - 20.02.2023 / Ανανεώθηκε: 22:38 - 20.02.2023

Ο Δημήτρης Τσιάμης μιλώντας στο Sportal σημείωσε ότι έκανε τεχνικά λάθη κατά τη διάρκεια του τελικού του τριπλούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου ενώ σημείωσε ότι δεν του αρέσει το ΣΕΦ.

Ο Δημήτρης Τσιάμης κατέκτησε άλλον έναν Πανελλήνιο τίτλο στον κλειστό στίβο. Ο αθλητής του Ολυμπιακού σημείωσε 16,52 μέτρα στον τελικό του τριπλούν, επίδοση που είναι φετινό ρεκόρ για τον Έλληνα άλτη.

Ο Δημήτρης Τσιάμης μίλησε στην κάμερα του Sportal και παραδέχθηκε πως έκανε τεχνικά λάθη, παρά το ρεκόρ σεζόν, ενώ υποστήριξε πως δεν του αρέσει το ΣΕΦ καθώς είναι ένα παλιό στάδιο.

«Ποτέ δεν μετρούσα τα πρωταθλήματα γιατί δεν είναι στον χαρακτήρα μου γενικά. Είμαι χαρούμενος», παραδέχθηκε αρχικά ο Έλληνας άλτης.

«Θα μπορούσα και κάτι καλύτερο γιατί το έκανα στο τελευταίο άλμα. Μέχρι εκείνη τη στιγμή έκανα πολλά λάθη τεχνικά. Στο τελευταίο άλμα βγήκε, ας πούμε ένα πιο στρωτό άλμα και κατάφερα να κάνω φετινό ατομικό ρεκόρ», είπε για τον αγώνα του ο Δημήτρης Τσιάμης.

Ο Έλληνας αθλητής του Ολυμπιακού ρωτήθηκε από το Sportal και για τον αγωνιστικό χώρο του ΣΕΦ αφού αλλάχθηκε μέρος των διαδρόμων. «Είναι ίδιο με το παλιό, ίσως λίγο καλύτερο. Γενικότερα το στάδιο αυτό εμένα δεν μου αρέσει γιατί είναι παλιό αλλά προσπαθούμε για το καλύτερο σε όποιο στάδιο κι αν αγωνιζόμαστε», είπε ο Δημήτρης Τσιάμης.

Tags: