Ο Φερνάντο Ερνάντεζ MVP της 17ης αγωνιστικής της Volley League

Ο Φερνάντο Ερνάντεζ MVP της 17ης αγωνιστικής της Volley League

Ο Φερνάντο Ερνάντεζ του Παναθηναϊκού αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της 17ης αγωνιστικής της Volley League.

Ο Φερνάντεο Ερνάντεζ αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της 17ης αγωνιστικής της Volley League. Ο Κουβανός διαγώνιος του Παναθηναϊκού ήταν ο κορυφαίος στη νίκη της ομάδας του στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Το τριφύλλι επικράτησε 3-1 σετ στο κλειστό του Μετς και εξασφάλισε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Ο Φερνάντο Ερνάντεζ με 6,4 στο Index ήταν ο κορυφαίος του αγώνα.

Ο Κουβανός διαγώνιος σημείωσε 23 πόντους με 18/34 τελειωμένες επιθέσεις και ποσοστό αποτελεσματικότητας στην επίθεση 53%. Επίσης, ο Φερνάντο Ερνάντεζ πήρε 3 άσσους από το σερβίς και 2 πόντους από το μπλοκ.

Ο έμπειρος παίκτης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της μεγάλης ανατροπής του 4ου σετ από 13-19. Ο Φερνάντο Ερνάντεζ είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που αναδεικνύεται MVP Βίκος Cola, αλλά είναι η δεύτερη ατομική διάκριση στην Ελλάδα μετά τον τίτλο του MVP στο Σούπερ Καπ της σεζόν 2022-2023

Είναι η 82η φορά που παίκτης του Παναθηναϊκού αναδείχτηκε MVP από το 1998 που καθιερώθηκε ο θεσμός και η πρώτη διάκριση εντός της σεζόν 2023-24 και η τρίτη εντός της σεζόν 2023-24. Η πρώτη ήταν στον Σταύρο Κασαμπαλή την 11η αγωνιστική της σεζόν 2023-24 και η δεύτερη στον Θανάση Πρωτοψάλτη την 16η αγωνιστική.

Ο Φερνάντο Ερνάντεζ είναι γεννημένος 11/09/1989, έχει ύψος 1.96, αγωνίζεται διαγώνιος, φοράει τη φανέλα με το Νο 19 και είναι η δεύτερη σεζόν στον Παναθηναϊκό.

Η ανακοίνωση της διάκρισης στον Φερνάντο Ερνάντεζ έγινε από τον προπονητή του Δημήτρη Ανδρεόπουλο και έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους συμπαίκτες του. Ο ίδιος δήλωσε: «Ευχαριστώ πολύ για τη διάκριση αυτή. Δεν πιστεύω ότι την αξίζω μόνο εγώ αλλά όλη η ομάδα. Ήμασταν πολύ καλοί στο σερβίς, στο μπλοκ-άμυνα και έτσι οι συμπαίκτες μου, μου έδωσαν την ευκαιρία να τελειώσω τις κρίσιμες μπάλες. Το αφιερώνω στους συμπαίκτες μου και στους φιλάθλους μας που μας στηρίζουν από την αρχή και μέχρι το τέλος κάθε αγώνα και με κάνουν να... πετάω φωτιές».

Ο Παναθηναϊκός έχει ξανακάνει ανταλλαγή και είχε πάει πολύ καλά αυτό!
EUROLEAGUE

15:08 - 29.02.2024

Ο Παναθηναϊκός έχει ξανακάνει ανταλλαγή και είχε πάει πολύ καλά αυτό!

Την ώρα που τα δημοσιεύματα για... ανταλλαγή ανάμεσα σε Μάριο Χεζόνια και Χουάντσο Ερνανγόμεθ έχουν φουντώσει, στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν καλά το πόσο ευεργετικό μπορεί να είναι ένα trade. Το -πρόσφατο- παρελθόν είναι οδηγός.

Η DREAM TEAM ΒΙΚΟΣ COLA ΤΗΣ 17ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ VOLLEY LEAGUE 2023-24

MVP ΒΙKOΣ COLA 17ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: Φερνάντο Ερνάντεζ [Κούβα] (Παναθηναϊκός Α.Ο.) (διαγώνιος)

Πασαδόρος: Αγκουίρε Ιερεζουέλο [Κούβα] (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

Διαγώνιος: Φερνάντο Ερνάντεζ [Κούβα] (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

Κεντρικοί: Θεόδωρος Βουλκίδης (Παναθηναϊκός Α.Ο.), Αχιλλέας Μπάσης (Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων)

Λίμπερο: Σπύρος Βελούδης (Α.Ο.Π.Κηφισιάς)

Ακραίοι: Βαν Χάρντερεν [Ολλανδία] (Π.Α.Ο.Κ.), Ρέγκο Ρικάρντο [Βραζιλία] (Α.Ο.Π.Κηφισιάς)