ΑΕΚ: Η αλήθεια για την περίπτωση του Κουγιατέ
i

Κίκι Κουγιατέ/Photo by Marcio Machado/Getty Images

ΑΕΚ: Η αλήθεια για την περίπτωση του Κουγιατέ

Κώστας Τσίλης 11:47 - 10.01.2023 / Ανανεώθηκε: 15:15 - 10.01.2023

Μπορεί οι Γάλλοι να κάνουν λόγο για πρόταση της ΑΕΚ για τον Κουγιατέ, όμως τα δεδομένα από την πλευρά της Ένωσης είναι εντελώς διαφορετικά και η υπόθεση δεν είναι... ενεργή

Η αλήθεια είναι πως το σημερινό πρωινό δημοσίευμα της Equipe , σχετικά με πρόταση της ΑΕΚ για τον Κίκι Κουγιατέ, σήμανε έναν μικρό συναγερμό. Αφενός διότι πρόκειται για εξαιρετικά έγκυρο Μέσο, αφετέρου διότι η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, βρίσκεται μέσα στο χειμερινό μεταγραφικό σχεδιασμό της Ένωσης. Όμως τα δεδομένα, οδηγούν σε λήξη αυτού του συναγερμού. 

Ο 25χρονος διεθνής κεντρικός αμυντικός από το Μάλι, όντως είναι ένας παίκτης που έχει τραβήξει την προσοχή των ανθρώπων της ΑΕΚ. Όχι τώρα. Ήδη από το περασμένο καλοκαίρι. Και από τότε η ενημέρωση που είχαν στην ΑΕΚ, είναι πως οι απαιτήσεις της Μετς, είναι στα πέντε εκατομμύρια ευρώ. Κάτι που φαίνεται να μην έχει αλλάξει ούτε και τώρα. 

«ΑΕΚ και Μπεσίκτας προσφέρουν 3,5 εκατ. ευρώ για τον Κουγιατέ της Μετς» (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:56 - 10.01.2023

«ΑΕΚ και Μπεσίκτας προσφέρουν 3,5 εκατ. ευρώ για τον Κουγιατέ της Μετς» (vids)

Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα, τόσο η Μπεσίκτας όσο και η ΑΕΚ έχουν στο στόχαστρό τους τον διεθνή κεντρικό αμυντικό από το Μάλι που αγωνίζεται για λογαριασμό της Μετς, Κίκι Κουγιατέ.

Προφανώς οι Γάλλοι πολύ θα ήθελαν ενδεχομένως να παραχωρήσουν από τώρα τον Κουγιατέ, καθώς από το καλοκαίρι και μετά θα μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Όμως την δεδομένη χρονική στιγμή, η ΑΕΚ δεν έχει μπει σε διαδικασία να ασχοληθεί με την περίπτωση του παίκτη. Πολλώ δε μάλλον, να κάνει και πρόταση όπως γράφουν οι Γάλλοι. 

Εξυπακούεται πως από την στιγμή που η ΑΕΚ κοίταξε κάποια στιγμή την περίπτωση του Κουγιατέ, ουδείς μπορεί να αποκλείσει πως εφόσον οι συνθήκες διαμορφωθούν κατάλληλα, να ασχοληθεί ξανά. Ωστόσο αυτή την στιγμή, το θέμα με τον κεντρικό αμυντικό από το Μάλι, δεν είναι ανοιχτό για την ΑΕΚ, η οποία κοιτάζει άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών. Άλλωστε οι άνθρωποι της Ένωσης είναι ξεκάθαροι ως προς το "δεν ασχολούμαστε με την υπόθεση του Κουγιατέ".