«Ο Ιωαννίδης είναι στόχος της Σπόρτινγκ ακόμα κι αν παραμείνει ο Γκιοκέρες»

Φώτης Ιωαννίδης

i

Intime

«Ο Ιωαννίδης είναι στόχος της Σπόρτινγκ ακόμα κι αν παραμείνει ο Γκιοκέρες»

Κώστας Τόπας 10:02 - 09.05.2024 / Ανανεώθηκε: 11:46 - 20.05.2024

Ο Φώτης Ιωαννίδης παραμένει μήλον της Έριδος για την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι θα κάνει τα πάντα για να τον αποκτήσει. Ακόμα κι αν παραμείνει στο ρόστερ και ο Βίκτορ Γκιοκέρες.

Ο Βίκτορ Γκιοκέρες έχει μπει στο στόχαστρο των μεγάλων κλαμπ της Ευρώπης. Από την πλευρά της, η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας έχει υψηλές απαιτήσεις για την παραχώρηση του.

Η Άρσεναλ ήταν η πρώτη που χτύπησε την πόρτα των Πορτογάλων, μέσω του αθλητικού της διευθυντή, Εντού, όμως η απάντηση που έλαβε ήταν αιφνιδιαστική, καθώς η Σπόρτινγκ ζήτησε 120 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τα δικαιώματα του.

Βέβαια, υπάρχει και το άλλο σενάριο. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Πορτογαλία, η Σπόρτινγκ δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο να μείνει και τη νέα σεζόν, το πρώτο «κανόνι» της ομάδας. Ο 24χρονος Σουηδός διεθνής φορ κάνει θραύση στην Πορτογαλία, καθώς φέτος έχει 41 γκολ και 15 ασίστ σε 47 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Γι' αυτό και οι Πορτογάλοι έχουν ξεκινήσει ήδη τις διαπραγματεύσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Παρά το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει από μεγαθήρια της Ευρώπης, η Σπόρτινγκ θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον επιθετικό στο ρόστερ της. Ακόμα κι αν έρθει κάποια πρόταση αυτή θα πρέπει να φτάνει στις απαιτήσεις της ομάδας του Ρούμπεν Αμορίμ.

Ακόμα κι αν ο Βίκτορ Γκιοκέρες παραμείνει στο ρόστερ, αυτό δεν εφησυχάσει τη Σπόρτινγκ, η οποία όπως τονίζει η «Record» θα κάνει κίνηση για να αποκτήσει τον Φώτη Ιωαννίδη, από τον Παναθηναϊκό, το προσεχές καλοκαίρι. Τα «λιοντάρια» επιθυμούν διακαώς την απόκτηση του Έλληνα φορ, καθώς θεωρούν πως μαζί με τον Σουηδό θα αποτελέσουν ένα «καυτό» δίδυμο για την επιθετική γραμμή τους τη νέα σεζόν.

Ο Ιωαννίδης δείχνει τα συναισθήματα του με πράξεις (pic)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:00 - 08.05.2024

Ο Ιωαννίδης δείχνει τα συναισθήματα του με πράξεις (pic)

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ο πρωταγωνιστής στα μεταγραφικά σενάρια και το καλοκαίρι προμηνύεται... καυτό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού. Μόνο που ο διεθνής επιθετικός σκέφτεται άλλα πράγματα και το έδειξε μέσω των social media.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Αλαφούζος, στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στην Athens Voice με αφορμή τα 116 χρόνια από την ίδρυση του Παναθηναϊκού, ξεκαθάρισε πως ο Ιωαννίδης δεν είναι προς πώληση. Και ότι ο Παναθηναϊκός έχει απορρίψει κάθε συζήτηση για τον ποδοσφαιριστή του.