Ο Ιωαννίδης οριακά για Τούμπα, ο Μπερνάρ στο 100% με ΠΑΟΚ

Φώτης Ιωαννίδης, Μπερνάρ

i

Intime

Ο Ιωαννίδης οριακά για Τούμπα, ο Μπερνάρ στο 100% με ΠΑΟΚ

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:23 - 09.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:32 - 20.05.2024

Ο Παναθηναϊκός μετράει αντίστροφα για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και ο Φατίχ Τερίμ περιμένει τα νεότερα από το ιατρικό τιμ για την κατάσταση των Ιωαννίδη, Μπερνάρ και Μλαντένοβιτς.

Σε καθημερινή επανεκτίμηση της κατάστασης των τραυματιών προχωρά το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού, εν όψει του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Βέβαια, μεσολαβεί αρκετός χρόνος ακόμα, αφού το παιχνίδι στην Τούμπα θα διεξαχθεί την Τετάρτη 12 Μαΐου, για τη 12η αγωνιστική των Play Offs.

Ο Μπερνάρ και ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς πήραν μέρος στις ομαδικές ασκήσεις, με εξαίρεση το δίτερμα στο φινάλε. Οι δύο «πράσινοι» ολοκλήρδωσαν με ατομικό, όμως στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου αναμένεται να ενσωματωθούν με τους συμπαίκτες τους. Κάτι που σημαίνει πως θα είναι απολύτως έτοιμοι για να αναμετρηθούν με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Για τον Φώτη Ιωαννίδη επικρατεί μεγαλύτερη επιφυλακτικότητα στο Τριφύλλι. Ο διεθνής στράικερ γυμνάστηκε μόνος του σε χαμηλή ένταση, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί το μυϊκό πρόβλημα του.

Ο Ιωαννίδης έχει υποστεί ήδη δύο τραυματισμούς σε μύες το προηγούμενο τρίμηνο και οι γιατροί του Τριφυλλιού συνιστούν πιο προσεκτική διαχείριση. Οπότε, αν ο Ιωαννίδης νιώθει έστω και μικρή ενόχληση, δεν πρόκειται να ταξιδέψει με την αποστολή του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού Β’ ξέχασε τον Φουρτάδο - Η αντίδραση του ποδοσφαιριστή (vid)
SUPER LEAGUE 2

15:03 - 09.05.2024

Η αποστολή του Παναθηναϊκού Β’ ξέχασε τον Φουρτάδο - Η αντίδραση του ποδοσφαιριστή (vid)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με την αποστολή του Παναθηναϊκού Β', η οποία φεύγει και ξεχνάει να πάρει μαζί της τον Φουρτάδο, ο οποίος όταν το αντιλήφθηκε άρχισε να τρέχει πίσω από το λεωφορείο.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ για την Πέμπτη: «Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση της προσεχούς Τετάρτης κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, τακτική και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι. Οι Μπερνάρ, Μλαντένοβιτς ακολούθησαν μέρος του προγράμματος της ομάδας, προτού ολοκληρώσουν με ατομικό. Ο Ιωαννίδης έκανε ατομικό και οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν ακολούθησαν το δικό τους πρόγραμμα».