Ράσταβατς: «Μας αφήνει γλυκόπικρη γεύση αυτός ο αγώνας»

Ο Μίλαν Ράσταβατς

i

© Intime

Ράσταβατς: «Μας αφήνει γλυκόπικρη γεύση αυτός ο αγώνας»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:32 - 25.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:32 - 25.02.2024

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα στο Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης ήταν ο Μίλαν Ράσταβατς, μιλώντας μετά την αναμέτρηση στο Φάληρο.

Ο Αστέρας Τρίπολης πάλεψε σκληρά κόντρα στον Ολυμπιακό, εντούτοις δεν μπόρεσε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο ματς της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Μίλαν Ράσταβατς δεν έκρυψε την απογοήτευση του για το αποτέλεσμα, τονίζοντας πως του αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ράσταβατς:

«Μας αφήνει γλυκόπικρη γεύση αυτός ο αγώνας. Ήταν μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια από την ομάδα μας, καταφέραμε να προηγηθούμε, παίξαμε καλά αλλά στο τέλος δε καταφέραμε να πάρουμε κάτι. Μας στενοχωρεί αυτό το γεγονός, αλλά πρέπει να δούμε το υπόλοιπο της σεζόν, έχουμε άλλα δύο παιχνίδια πριν ολοκληρωθεί η σεζόν, σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι σήμερα αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Sportal Sunday Live: Νίκη - θρίλερ με υπογραφή Ελ Κααμπί για τον Ολυμπιακό, η ανατροπή του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, ο Βόκολος και ο Τσιλούλης
SPORTAL ORIGINALS

17:40 - 25.02.2024

Sportal Sunday Live: Νίκη - θρίλερ με υπογραφή Ελ Κααμπί για τον Ολυμπιακό, η ανατροπή του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, ο Βόκολος και ο Τσιλούλης

Η Sportal Sunday Live αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 2-1, μετέφερε όλο το ρεπορτάζ για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με live σχόλιο στο Παναθηναϊκός - Κηφισιά, το παρασκήνιο της επικείμενης μεταγραφής του Τσιλούλη και τη σκόνη που σήκωσε η αποκάλυψη Βόκολου μετά το Λαμία - ΑΕΚ 1-3. Βερβελές, Τσίλης, Τσαλγατίδης, Τσιμπίδας και Σαββόπουλος για το ρεπορτάζ του Big 5. Παρουσιάζουν οι Παύλος Κουστέρης και Γιώργος Περπερίδης.

Ναι, έχουμε άλλα δύο παιχνίδια, πρέπει να θεωρούμαστε τυχεροί που μπορούμε ακόμα να παλεύουμε για την είσοδό μας στα πλέι οφ. Κοιτάμε τώρα το παιχνίδι με τη Κηφισιά, θα είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι, αλλά έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου ότι θα τα καταφέρουμε»