Το πάρτι των προέδρων του Ολυμπιακού με τον κόσμο της ομάδας

Υποδοχή του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ

Το πάρτι των προέδρων του Ολυμπιακού με τον κόσμο της ομάδας

Sportal newsroom 18:52 - 16.06.2023 / Ανανεώθηκε: 18:54 - 16.06.2023

Αποθεωτικής υποδοχής έτυχε η αποστολή του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, λίγο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Basket League. Φίλοι των Πειραιωτών έγιναν ένα με τους προέδρους της ΚΑΕ, στήνοντας ένα μικρό... πάρτι!

Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε απόλυτα του Παναθηναϊκού στον τέταρτο τελικό της Basket League και στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας το 2023. Αυτό ήταν το δεύτερο σερί νταμπλ των ερυθρόλευκων, οι οποίοι ολοκλήρωσαν ιδανικά τη φετινή σεζόν. 

Ο αγώνας μπορεί να σημαδεύτηκε από τα επεισόδια που έγιναν στο ΟΑΚΑ, ωστόσο στο ΣΕΦ το κλίμα ήταν αντίστροφο. Οι φίλοι της ομάδας του Πειραιά βρέθηκαν έξω από το ΣΕΦ προκειμένου να αποθεώσουν τους νταμπλούχους την ώρα που επέστρεφαν με το πούλμαν. 

Εκεί είχαν επιβιβαστεί και οι πρόεδροι, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλοι, οι οποίοι έγιναν ένα με τον κόσμο και συμμετείχαν στη γιορτή που στήθηκε για τους πρωταθλητές

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αποθεώθηκε τόσο από τους παίκτες, όσο και από τους ηγέτες της ΚΑΕ που κατεβαίνοντας από το πούλμαν, έγιναν ένα με τον κόσμο, τραγουδώντας για την ομάδα.

Δείτε το βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός