«Αιώνιοι» τελικοί πράξη τέταρτη: Ο Παναθηναϊκός ψάχνει την ισοφάριση και ο Ολυμπιακός τη... στέψη
i

© Intime

«Αιώνιοι» τελικοί πράξη τέταρτη: Ο Παναθηναϊκός ψάχνει την ισοφάριση και ο Ολυμπιακός τη... στέψη

Γιώργος Γαβριλάκης 10:13 - 25.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:16 - 25.04.2024

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» (25/4, 15:00) για τον τέταρτο τελικό της Α1 Γυναικών. Οι «ερυθρόλευκες» προηγούνται με 2-1 σε μία σειρά που ο πρωταθλητής θα είναι αυτός που θα φθάσει πρώτος τις τρεις νίκες.

Την ίδια ώρα που οι «αιώνιοι» στους άνδρες έχουν ξεκινήσει την διαδρομή τους με στόχο την πρόκριση στο Final Four της Euroleague, τα γυναικεία τμήματα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην Α1 έχουν ήδη «μονομαχήσει» τρεις φορές στους τελικούς και τώρα είναι η ώρα για την τέταρτη πράξη της σειράς.

Οι «ερυθρόλευκες» προηγούνται με 2-1 νίκες και οι «πράσινες» αυτή τη φορά τις φιλοξενούν στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» το μεσημέρι της Πέμπτης (25/4, 13:00) και από τη στιγμή που ο πρωταθλητής κρίνεται στις τρεις νίκες τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα.

O Παναθηναϊκός συναντά σε... μονόδρομο την Μακάμπι και θέλει να ισοφαρίσει πριν πάει στο Βελιγράδι
EUROLEAGUE

09:41 - 25.04.2024

O Παναθηναϊκός συναντά σε... μονόδρομο την Μακάμπι και θέλει να ισοφαρίσει πριν πάει στο Βελιγράδι

Μετά την ήττα της πρεμιέρας, ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Πέμπτης (25/4, 21:15, Novasports) συναντά και πάλι στο ΟΑΚΑ τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, μόνο που τώρα δεν έχει δικαίωμα λάθους. Αμφίβολος ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, εκτός για τους Ισραηλινούς ο Ουέιντ Μπάλντουιν.

Το «τριφύλλι» θέλει να προστατεύσει την έδρα του, να ισοφαρίσει τη σειρά και να ανανεώσει τις ελπίδες του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός χρειάζεται μία νίκη ακόμα για να κατακτήσει την κορυφή και θα κάνει την προσπάθειά του ώστε να τελειώσει σήμερα τη σειρά. Αν δεν τα καταφέρει τότε θα έχει άλλη μία ευκαιρία να το πράξει στο Game 5 (και τελευταίο) που θα γίνει ΣΕΦ, μιας και η ομάδα του Πειραιά έχει το πλεονέκτημα έδρας.

🏀 Game 1: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 72-69
🏀 Game 2: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 68-65
🏀 Game 3: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 61-53
🏀 Game 4: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός / Πέμπτη 25 Απριλίου (15:00)

🔴 Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των playoffs

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!