Κλείνει τον Τζάστιν Τίλμαν η ΑΕΚ

Τζάστιν Τίλμαν

i

Photo by Mario Carlini - Iguana Press/Getty Images

Κλείνει τον Τζάστιν Τίλμαν η ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 18:53 - 12.08.2023 / Ανανεώθηκε: 19:10 - 12.08.2023

Έτοιμη να ολοκληρώσει ένα ακόμα χτύπημα η ΑΕΚ,η οποία βρίσκεται στο τελικό στάδιο του deal με τον Τζάστιν Τιλμαν. Συζητήσεις με Ραντλ, που δεν είναι η μόνη περίπτωση που εξετάζεται για τη θέση του κόμπο γκαρντ.

Η ΑΕΚ είναι στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τον Τζάστιν Τίλμαν, καθώς, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Sportal, λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον παίκτη.

Ο Τίλμαν και η ΑΕΚ έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις εδώ και αρκετές ημέρες, με τον παίκτη να είναι θετικός από την πρώτη στιγμή στο να έρθει στην Ελλάδα. Πλέον βέβαια τα πράγματα δεν έχουν μείνει μόνο εκεί.

Τζάστιν Τίλμαν

Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία και ο Αμερικανός τη νέα σεζόν θα είναι παίκτης της Ένωσης, καθώς το θέμα αναμένεται να τελειώσει άμεσα και η μεταγραφή να ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα, με τον Τίλμαν να γίνεται ο 5ος ξένος της ομάδας, μετά τους Τζορνταν ΜακΡέι, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, Μπεν ΜακΛεμορ και Λάνγκστον Χολ.

Από εκεί και πέρα, με Τσέισον Ραντλ υπάρχει έδαφος για συμφωνία, όμως ακόμα δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο ανάμεσα στον παίκτη και την ΑΕΚ, γιατί στη λίστα υπάρχουν μερικές ακόμα περιπτώσεις παικτών που εξετάζονται, πριν παρθεί οριστική απόφαση.

Χολ για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ: «Θα παίξω για έναν ιστορικό σύλλογο, στοχεύουμε σε μια πετυχημένη χρονιά»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

14:46 - 12.08.2023

Χολ για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ: «Θα παίξω για έναν ιστορικό σύλλογο, στοχεύουμε σε μια πετυχημένη χρονιά»

Ο Λάνγκστον Χολ έστειλε το πρώτο του μήνυμα ως παίκτης της ΑΕΚ, δηλώνοντας ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του, ενώ τόνισε πως θέλει να έχει μια πετυχημένη σεζόν στα κιτρινόμαυρα.

Με τον Τιλμαν να είναι προ των πυλών, το βάρος στην ΑΕΚ πέφτει στην απόκτηση ψηλού. Η ομάδα του Ζοάν Πλάθα έχει ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις, η μία εξ αυτών μάλιστα από πολύ υψηλό επίπεδο.