Στους Χόρνετς ο Ποκουσέφκσι

Αλεξέι Ποκουσέφσκι

Στους Χόρνετς ο Ποκουσέφκσι

Ο Αλεκσέι Ποκουσέφσκι δεν έμεινε για καιρό χωρίς ομάδα, με τον Σέρβο να δίνει τα χέρια με τους Σάρλοτ Χόρνετς.

Στους Σάρλοτ Χόρνετς και Βόρεια Καρολίνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλεκσέι Ποκουσέφσκι.

Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, μόλις λίγα 24ωρα μετά την αποδέσμευσή του από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον 22χρονο Σέρβο να δίνει τα χέρια με τους Σάρλοτ Χόρνετς.

Όπως αναφέρει το ESPN και ο Έιντριαν Βοϊνιαρόφσκι, ο 22χρονος Σέρβος αναμένεται να ενισχύσει την ομάδα της ανατολικής περιφέρειας και να συνθέσει ένα πολλά υποσχόμενο δίδυμο με τον συμπατριώτη του, Βασίλιε Μίτσιτς, τον οποίο συναντά και πάλι, μετά την κοινή τους παρουσία… στον πάγκο της Οκλαχόμα Σίτι.

Ο Αλεκσέι Ποκουσέφσκι, ο οποίος επιλέχθηκε στο No.17 του NBA-draft του 2020, έχει παίξει ελάχιστα φέτος, καθώς είχε πάρει μόλις 43 λεπτά σε 10 αγώνες στη σεζόν 2023/24. Οι Θάντερ τον άφησαν ελεύθερο να βρει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και, όπως ήταν αναμενόμενο, εκείνος τον βρήκε στη Βόρεια Καρολίνα.

Φέτος ο Αλεκσέι Ποκουσέφσκι έχει αγωνιστεί σε όλα και όλα 10 ματς στο σύνολο, έχοντας 1.2 πόντους, 1 ριμπάουντ και 25% στα σουτ εντός παιδιάς. Συνολικά στην καριέρα του στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Θάντερ μέτρησε 150 ματς με 7.5 πόντους, 4.7 ριμπάουντ και 2 τελικές πάσες.