«Μισή» η Αρμάνι Μιλάνο κόντρα στην Βιλερμπάν

Σαμπάζ Νέιπιερ

«Μισή» η Αρμάνι Μιλάνο κόντρα στην Βιλερμπάν

Χρήστος Τσάλτας 13:55 - 29.02.2024 / Ανανεώθηκε: 13:58 - 29.02.2024

Η Αρμάνι Μιλάνο ετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Βιλερμπάν (01/03), με τον Έτορε Μεσίνα να μετράει τρεις σημαντικές απουσίες, ανάμεσα στις οποίες και ο Σαμπάζ Νέιπιερ.

Η Αρμάνι Μιλάνο επιστρέφει στην δράση της Euroleague, με την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Βιλερμπάν να σηματοδοτεί την επιστροφή της στη διοργάνωση, έπειτα από 20 μέρες απραξίας. Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα θέλει να... χτίσει πάνω στην σπουδαία νίκη κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, για την 26η αγωνιστική, η οποία διατηρεί τους «κόκκινους» ζωντανούς στο κυνήγι μιας θέσης στην 10άδα της Euroleague.

Το παιχνίδι με την Βιλερμπάν, στη Γαλλία, κρύβει πολλές παγίδες για τους Ιταλούς, που αναμένεται να παραταχθούν με απουσίες στο παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής. Διότι ο Έτορε Μεσίνα δεν υπολογίζει στην παρουσία τριών παικτών.

Οι Ντιέγκο Φλακαντόρι, Στέφανο Τόνουτ και Σαμπάζ Νέιπιερ δεν θα ταξιδέψουν στη Λυών για το παιχνίδι της Παρασκευής, το οποίο θα διεξαχθεί στην Ldlc Aren, έπειτα από ένα διάστημα στο οποίο η ομάδα του Πιερί Πουπέ αγωνιζόταν στο Αστρομπάλ, λόγω προβλημάτων ασφάλειας της νεόδμητης έδρας της.

Η Αρμάνι Μιλάνο με το πέρας 26 αγωνιστικών μετράει ρεκόρ 11-15 και απέχει 2 νίκες από την 10η θέση που βρίσκεται η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία έχει ρεκόρ 13-13 ως τώρα.

Sportal Euroleague Show με Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Πέμπτης