Γιατί ο Ολυμπιακός δεν είπε «αντίο» στον Σάσα Βεζένκοφ

Σάσα Βεζένκοφ

i

Σάσα Βεζένκοφ / © Intime

Γιατί ο Ολυμπιακός δεν είπε «αντίο» στον Σάσα Βεζένκοφ

Aχιλλέας Μαυροδόντης 21:47 - 02.07.2023 / Ανανεώθηκε: 22:22 - 02.07.2023

Ο Ολυμπιακός, παρότι είναι πλέον γνωστό πως ο Σάσα Βεζένκοφ δεν θα συνεχίσει στον Πειραιά, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του στο NBA με τη φανέλα του Σακραμέντο, δεν έχει πει επίσημα «αντίο» στον Βούλγαρο. Και το Sportal εξηγεί τον λόγο.

Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι παίκτης των Σακραμέντο Κινγκς, με τον Ολυμπιακό να αναγκάζεται να χάσει τον σταρ του, παρότι έκανε την προσπάθειά του βέβαια να τον κρατήσει.

Πάμε όμως στο παρασύνθημα και σε ένα ζήτημα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες. Συμπαίκτες του Σάσα Βεζένκοφ, πρώην συμπαίκτες, όπως ο Γιώργος Πρίντεζης, ακόμα και η ίδια η Euroleague, έχουν αποχαιρετήσει τον Σάσα Βεζένκοφ μέσα από τα σόσιαλ μίντια. Το ίδιο έκανε και ο Σάσα Βεζένκοφ, με μια συγκινητική ανάρτηση, στην οποία είπε το δικό του «αντίο» στον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους του.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν γιατί δεν έχει κάνει ακόμα το ίδιο; Το Sportal σας έχει την απάντηση και θα βάλει μέσα από το ρεπορτάζ τα πράγματα στην θέση τους, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ στον Ολυμπιακό δεν κάνουν κανένα πείσμα αναφορικά με τον Σάσα Βεζένκοφ. Φεύγει σαν φίλος. Εξάλλου ο ίδιος αγαπάει τον σύλλογο, όπως και ο σύλλογος εκείνον. Αυτός είναι και ο λόγος που οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έκαναν μια σοβαρή προσπάθεια να τον κρατήσουν, προσφέροντάς του περίπου 2.5 εκατομμύρια το χρόνο, με συμβόλαιο μέχρι το 2027.

Ο λόγος που αυτό το διαδικτυακό «αντίο» δεν έχει γίνει είναι περισσότερο γραφειοκρατικός. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν έχει λάβει ακόμα τα απαραίτητα έγγραφα από την πλευρά των Σακραμέντο και του Σάσα Βεζένκοφ, ώστε να αποδεσμευτεί και τυπικά. Εξάλλου ακόμα και η ίδια η Euroleague τον έχει ακόμα στο επίσημο ρόστερ της νέας σεζόν.

Αυτό το τυπικό ζήτημα της υπόθεσης θα τελειώσει και με τη βούλα τις επόμενες ημέρες, με τον Ολυμπιακό να είστε σίγουροι πως δεν θα βγάλει απλά μια ανακοίνωση, αλλά θα κινηθεί στο επίπεδο που αξίζει στον ίδιο τον Σάσα Βεζένκοφ αλλά και στο στάτους του Ολυμπιακού.

Το ταξίδι του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό: Από την αμφισβήτηση, στην απόλυτη αποθέωση
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:30 - 01.07.2023

Το ταξίδι του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό: Από την αμφισβήτηση, στην απόλυτη αποθέωση

Ο Σάσα Βεζένκοφ αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό και το Sportal σας παρουσιάζει τα όσα έζησε ο (μέχρι πρότινος) σταρ της ομάδας του Πειραιά στα 5 χρόνια παρουσίας του στο Λιμάνι.

Οπότε, πριν βγουν αυθαίρετα συμπεράσματα και ειπωθεί το οτιδήποτε (γιατί ήδη έχει σχολιαστεί στα social media), εμείς σας παραθέτουμε όλα τα δεδομένα, ώστε να μην υπάρχουν απορίες στην υπόθεση και να μην κατηγορηθεί κανείς από την ΚΑΕ για «ασέβεια» προς τον Σάσα Βεζένκοφ.