Ο Γιαννακόπουλος ανέβασε δεκάδες φωτογραφίες από το Game 5 αλλά αυτή είναι η πιο ξεχωριστή

Ο Γιαννακόπουλος ανέβασε δεκάδες φωτογραφίες από το Game 5 αλλά αυτή είναι η πιο ξεχωριστή

Sportal newsroom 15:09 - 08.05.2024 / Ανανεώθηκε: 01:01 - 20.05.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έκλεισε θέση στο Final 4 του Βερολίνο, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να πανηγυρίζει με την ψυχή του την πρόκριση, έχοντας δίπλα του αγαπημένα πρόσωπα.

Ήταν μια βραδιά αξέχαστη για όλο τον οργανισμό του Παναθηναϊκού. Το τελικό 81-72 απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο Game 5 της σειράς των playoffs έστειλε την ομάδα του Εργκίν Αταμάν στο Βερολίνο και τους φίλους του «τριφυλλιού» στα ουράνια.

12 χρόνια αναμονής ήταν πολλά για τους «πράσινους», που πλέον έχουν το μυαλό τους στο ιστορικό ταξίδι στην γερμανική πόλη, διεκδικώντας το έβδομο ευρωπαϊκό τρόπαιο της τεράστιας ιστορίας τους στην 12η συμμετοχή τους στο μεγάλο ραντεβού τίτλου.

Για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο η βραδιά ήταν ξεχωριστή από κάθε άποψη. Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ βρέθηκε στην πρώτη γραμμή για ακόμα μια φορά και έζησε με τον δικό του τρόπο όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Μάλιστα γύρω του είχε αγαπημένα του πρόσωπα, όπως τα μέλη της οικογένειάς του.

Με την κόρνα της λήξης πανηγύρισε έξαλλα τη μεγάλη νίκη του «τριφυλλιού» και τα φλας άναψαν για να απαθανατίσουν κάθε στιγμή του ισχυρού άνδρα της πράσινης ΚΑΕ που πανηγύρισε με την ψυχή του τον θρίαμβο της ομάδας του Εργκίν Αταμάν.

Ανάμεσα στα πανηγυρικά καρέ όμως υπάρχει μια φωτογραφία ξεχωριστή. Αυτό γιατί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει στραφεί προς το μέρος της μητέρας του, φιλώντας της το χέρι. «Κάντο με αγάπη και πάθος ή μην το κάνεις καθόλου», ανέφερε στον λογαριασμό του στο Instagram ο ισχυρός άνδρας των πράσινων.

Παναθηναϊκός - Μακάμπι 81-72: Nunnstoppable στο δρόμο για το Βερολίνο!