Η Αστυνομία έψαχνε τον Αμερικανό μπασκετμπολίστα στο γήπεδο, αλλά εκείνος έχει... εξαφανιστεί - Άφαντος ακόμα και τώρα

Η Αστυνομία έψαχνε τον Αμερικανό μπασκετμπολίστα στο γήπεδο, αλλά εκείνος έχει... εξαφανιστεί - Άφαντος ακόμα και τώρα

Sportal newsroom 16:23 - 20.04.2024 / Ανανεώθηκε: 16:23 - 20.04.2024

Η Αστυνομία αναζητεί χωρίς επιτυχία έως τώρα τον Αμερικανό μπασκετμπολίστα που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία.

Άφαντος παραμένει ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας ομάδας της Stoiximan Basket League, ο οποίος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το βράδυ της Παρασκευής (20/4), μία Αμερικανίδα υπήκοος πήγε σε Αστυνομικό Τμήμα της Αττικής και κατήγγειλε την κακοποίησή της από τον σύντροφό της, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αναφέρεται πως είναι (επίσης) Αμερικανός, αθλητής ετών 30 και πιο συγκεκριμένα παίζει σε ομάδα της Stoiximan Basket League.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το newsit.gr, μέχρι στιγμής παρά τις έρευνες των αρχών, ο 30χρονος εξακολουθεί να παραμένει άφαντος, ενώ η σύντροφός του, τον έχει μηνύσει για πρόκληση σωματικών βλαβών. Η Αστυνομία έχει αναζητήσει τον παίκτη τόσο στην περιοχή στην οποία διαμένει, ενώ χθες αστυνομικοί πήγαν και σε γήπεδο μπάσκετ για να τον βρουν, αλλά ο ίδιος απουσίαζε δηλώνοντας ασθένεια.

Το χρονικό του τρόμου: Τη χαστούκισε, την έπιασε από τον λαιμό και τη δάγκωσε!

Σύμφωνα με την μήνυση της συντρόφου του μπασκετμπολίστα στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας της Ομονοίας το χρονικό του τρόμου έχει ως εξής:

«Περί ώρα 12.30 της 19-4-2024 οδηγήθηκε από το Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα στο Γ.Α.Ε.Β. Αθηνών η 26χρονη, γεννηθείσα στη Μασαχουσέτη των Η.Π.Α., αθλήτρια καλαθοσφαίρισης, η οποία κατήγγειλε τον σύντροφό της για παράβαση του άρθρου 6 του Ν. 3500/2006, για πράξεις που τελέστηκαν την 03.00 της 19/4/2024 στο Περιστέρι, σε άγνωστη διεύθυνση.

Αστυνομία © Printscreen

Ειδικότερα, ανωτέρω τόπο και χρόνο ο μπασκετμπολίστας, ένεκα λεκτικού επεισοδίου, την έπιασε από τον λαιμό, την χτύπησε με χαστούκια στο πρόσωπο και τέλος την δάγκωσε στην πλάτη, πράξεις οι οποίες αναφέρονται στην Έκθεση Εξέτασης Μάρτυρα Χωρίς Όρκο της παθούσας.

Η 26χρονη δεν γνώριζε τη διεύθυνση κατοικίας του όπου έλαβε χώρα το περιστατικό, ενώ αρνήθηκε και να μεταφερθεί στην περιοχή και να υποδείξει στους Αστυνομικούς το μέρος όπου διαμένει ο παίκτης.

Ακόμα αναφέρεται ότι δόθηκαν στην παθούσα πληροφορίες και οδηγίες δυνάμει του άρθρου 21 του Ν.3500/06 προκειμένου να λάβει εάν το επιθυμεί την δέουσα ηθική συμπαράσταση και την αναγκαία υλική συνδρομή από τους αρμόδιους φορείς, ότι δεν εγκαταστάθηκε η εφαρμογή «Κομβίον Πανικού» (Panic Button) στο κινητό της τηλέφωνο, αφού προηγουμένως ενημερώθηκε σχετικά με αυτήν την δυνατότητα, όπως και για την δυνατότητα μεταφοράς της στην ιατροδικαστική υπηρεσία, αλλά και για την δυνατότητα μεταφοράς και προσωρινής φιλοξενίας της σε ασφαλή χώρο, πλην όμως δεν επιθυμούσε».