Ο Ερυθρός Αστέρας έδωσε συμβόλαιο στον Τόμπκινς μέχρι το τέλος της σεζόν

Ο Ερυθρός Αστέρας έδωσε συμβόλαιο στον Τόμπκινς μέχρι το τέλος της σεζόν

Γιώργος Γαβριλάκης 15:35 - 07.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:42 - 07.03.2024

Το συμβόλαιο του Τρέι Τόμπσον στον Ερυθρό Αστέρα ήταν αρχικά για έναν μήνα, αλλά πλέον ο 33χρονος Αμερικανός υπέγραψε την επέκταση και θα ανήκει στην ομάδα του Βελιγραδίου μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Στις αρχές του Φλεβάρη, ο Ερυθρός Αστέρας είχε καλέσει στο Βελιγράδι τον Τρέι Τόμπκινς και του είχε προσφέρει μηνιαίο συμβόλαιο. Βέβαια, ο έμπειρος Αμερικανός φόργουορντ πρωταθλητής EuroLeague με τη Ρεάλ Μαδρίτης (τo 2018), χρειάστηκε σχεδόν ένα μήνα για να βρει ρυθμό, καθώς ήταν για μήνες σε αδράνεια και χωρίς ομάδα.

Ο κόουτς Γιάννης Σφαιρόπουλος όμως, βλέποντας από κοντά την κατάστασή του και επανεκτιμώντας την προοπτική, έκρινε πως ο Τόμπκινς είναι σε καλή κατάσταση και πως μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα. Γι' αυτό ενημέρωσε τη διοίκηση πως τον χρειάζεται και αυτή με τη σειρά της επέκτεινε το συμβόλαιο του 33χρονου, μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο Τόμπσον ακόμα δεν έχει κάνει την επανεμφάνισή του στην EuroLeague με τον Ερυθρό Αστέρα, κάτι που αναμένεται να συμβεί το βράδυ της Πέμπτης (7/3) στο εκτός έδρας ματς με την Μονακό του Μάικ Τζέιμς, για την 28η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Πιτ Μάικλ για Ρούμπιο: «Μου έσωσε την καριέρα, τον Μάιο θα δείτε την επίδρασή του στην Μπαρτσελόνα»
EUROLEAGUE

13:57 - 07.03.2024

Πιτ Μάικλ για Ρούμπιο: «Μου έσωσε την καριέρα, τον Μάιο θα δείτε την επίδρασή του στην Μπαρτσελόνα»

Ο Πιτ Μάικλ, πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα και συμπαίκτης με τον Ρίκι Ρούμπιο στο ξεκίνημα της καριέρας του Ισπανού, μίλησε για την σχέση του με τον γκαρντ των «μπλαουγκράνα» και την επιρροή που αναμένει να έχει φέτος στην ομάδα.

Την τελευταία φορά που αγωνίστηκε στο κορυφαίο πρωτάθλημα συλλόγων της ηπείρου μας, ήταν τη σεζόν 2021-22 με την Ρεάλ Μαδρίτης με την οποία αγωνίστηκε από το 2015 και συνολικά είχε μέσους όρους 9,2 πόντων και 4,2 ριμπάουντ ανά αγώνα.

🔴 Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Βίρτους Μπολόνια και όλη τη δράση της Πέμπτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!