Γιαννακόπουλος: «Τα λέμε το βράδυ - Δική μου δουλειά το 50-50» (vid)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Γιαννακόπουλος: «Τα λέμε το βράδυ - Δική μου δουλειά το 50-50» (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:18 - 25.04.2024 / Ανανεώθηκε: 12:44 - 25.04.2024

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω ενός story που έκανε στο instagram λίγες ώρες πριν το ματς με τη Μακάμπι ζήτησε την προσοχή των φιλάθλων και παράλληλα να ενισχύσουν με τη φωνή τους την προσπάθεια της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ στο Game 2 των playoffs της EuroLeague το βράδυ της Πέμπτης (25/4,21:15). Οι «πράσινοι» μετά το break που δέχθηκαν την Τρίτη (23/4) θέλουν να βγάλουν αντίδραση και να φέρουν τη σειρά με την ισραηλινή ομάδα στα ίσα.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω ενός story που έκανε στο instagram λίγες ώρες πριν το τζάμπολ του αγώνα ζήτησε την προσοχή των φιλάθλων και παράλληλα να ενισχύσουν με τη φωνή τους την προσπάθεια της ομάδας.

Αλλαγή έδρας στο Μακάμπι - Παναθηναϊκός και επιπλέον εισιτήρια στους Ισραηλινούς!
EUROLEAGUE

11:34 - 25.04.2024

Αλλαγή έδρας στο Μακάμπι - Παναθηναϊκός και επιπλέον εισιτήρια στους Ισραηλινούς!

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 3 κόντρα στον Παναθηναϊκό θα μεταφερθεί ξανά στην «Aleksandar Nikolić Hall» αντί για τη «Stark Arena» και θα έχει στη διάθεσή της περισσότερους φιλάθλους από τους 300 που είχαν δικαίωμα να φιλοξενήσουν μέχρι τώρα.

«Φέτος έχουμε κάνει μια ομαδική προσπάθεια, διοίκηση, ομάδα, κόσμος ώστε να επανέλθει η ομάδα στην κορυφή της Ευρώπης. Πιθανόν σήμερα να είναι ο τελευταίος αγώνας που θα παίξουμε στην έδρα μας στην Ευρωλίγκα. Θα ήθελα να παρακαλέσω να συνεχίσουμε να επιδεικνύουμε την άψογη συμπεριφορά μας στο ΟΑΚΑ, μια συμπεριφορά και μια ατμόσφαιρα που ζηλεύει όλη η Ευρώπη και κρατάει το μπάσκετ ψηλά.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρξουν αντιδράσεις στις όποιες προκλήσεις πιθανόν υπάρξουν σαν αυτές της Τρίτης. Δεν είναι η δουλειά του κόσμου να βάλει τους διαιτητές στη θέση τους και να διασφαλίσει το 50-50. Αυτή είναι δική μου δουλειά. Η δική σας είναι να φωνάξετε και να υποστηρίξετε την ομάδα. Τα λέμε το βράδυ», ανέφερε συγκεκριμένα ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΚΑΕ.