Αντετοκούνμπο: «Το καλοκαίρι έλιωσα στον καναπέ και έτρωγα σνακς - Δεν μπορούσα ούτε να βοηθήσω την Εθνική στο Παγκόσμιο»

Αντετοκούνμπο: «Το καλοκαίρι έλιωσα στον καναπέ και έτρωγα σνακς - Δεν μπορούσα ούτε να βοηθήσω την Εθνική στο Παγκόσμιο»

Γιώργος Γαβριλάκης 10:00 - 22.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:03 - 22.12.2023

O Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά την 14 διαδοχική εντός έδρας νίκη των Μπακς εξήγησε πως «πλέον ευχαριστόμαστε το παιχνίδι» και θυμήθηκε το δύσκολο καλοκαίρι του όταν λόγω τραυματισμού «δεν έπαιξε με την Ελλάδα στο Μουντομπάσκετ».

Τη βραδιά που συνάντησαν τους Ορλάντο Μάτζικ πήραν την έκτη συνεχόμενη νίκη τους και συνολικά οι Μιλγουόκι Μπακς έχουν πανηγυρίσει στα τελευταία 15 ματς. Αυτό είναι το καλύτερο σερί τους των τελευταίων 30 χρόνων. Μόνο τη σεζόν 1991-92 τα είχαν καταφέρει καλύτερα. Τότε είχαν φτάσει τα 18 διαδοχικά παιχνίδια χωρίς... στραβοπάτημα τις μέρες που έπαιζαν στο Μιλγουόκι.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αφού πρώτα έβαλε για δέκατο παιχνίδι του την τρέχουσα σεζόν πάνω από 35 πόντους, εξήγησε πως «απολαμβάνουμε ιδιαιτέρως να παίζουμε στην έδρα μας, μπροστά στο κοινό μας» και παραδέχθηκε πως «προφανώς και το σερί μας μάς κάνει χαρούμενους. Το να παίζει στο... σπίτι σου, σημαίνει ότι περνάς και χρόνο με την οικογένειά σου, πράγμα επίσης πολύ σημαντικό». Συνολικά πάντως, ως ομάδα «πλέον ευχαριστιόμαστε το παιχνίδι περισσότερο και συνεργαζόμαστε πολύ καλύτερα».

Για να συμβεί αυτό, δηλαδή να έρθει η απόλαυση στο παιχνίδι, χρειάστηκε να περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Κυρίως, γιατί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο το καλοκαίρι αντιμετώπισε έναν τραυματισμό στο γόνατο που χρειάστηκε να επέμβει ο χειρούργος για να διορθωθεί. Και όπως επιβεβαίωσε τώρα (το έχει ξανάνει άλλωστε) αυτός ήταν ο λόγος που δεν εμφανίστηκε και με την Εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο. 

ΛεΜπρόν, ο infuencer: 250 εκατομμύρια παραπάνω views το προφίλ του από τον δεύτερο - Στην πέμπτη θέση ο Αντετοκούνμπο
NBA

08:35 - 22.12.2023

ΛεΜπρόν, ο infuencer: 250 εκατομμύρια παραπάνω views το προφίλ του από τον δεύτερο - Στην πέμπτη θέση ο Αντετοκούνμπο

O ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν έχει αντίπαλο στα social media. Με 756 εκατομμύρια θεάσεις στο προφίλ του είναι μαρκάν του δευτέρου ο Νο 1 στο ΝΒΑ. Τον ακολουθεί ο rookie Ουεμπανιαμά που προσπέρασε τον Στέφεν Κάρι, ενώ την πεντάδα κλείνουν ο Κέβιν Ντουράντ και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

«Στην off-season που μας πέρασε δεν προπονήθηκα όπως θα ήθελα λόγω του τραυματισμού», είπε και ακολούθως πέρασε σε πιο γλαφυρή ανάλυση του θερινού προγράμματός του. «Λιωσα στον καναπέ. Έτρωγα πολλά ντορίτος, τσιπς, ποπ-κορν, έβλεπα πολύ Netflix, δεν μπορούσα να κουνηθώ και για πρώτη φορά στην καριέρα μου και επίσης, δεν μπορούσα να αγωνιστώ με την εθνική μου ομάδα και να τους βοηθήσω να είναι καλύτεροι. Ή χειρότεροι, ποιος ξέρει...», κατέληξε. 

Sportal Euroleague Show με Βιλερμπάν - Ολυμπιακός και Μιλάνο - Παναθηναϊκός

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!