Η αντίδραση του Ερυθρού Αστέρα στην τιμωρία της Euroleague
i

Photo: Aleksanadar Dimitrijevic / Sportal.rs

Η αντίδραση του Ερυθρού Αστέρα στην τιμωρία της Euroleague

Sportal newsroom 16:39 - 04.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:39 - 04.01.2023

Το Ανεξάρτητο Οικονομικό Όργανο της Euroleague τιμώρησε τον Ερυθρό Αστέρα επειδή ο σύλλογος της Σερβίας είχε οφειλές προς παίκτες που δεν είχε τακτοποιήσει κι έτσι του επιβλήθηκε περιορισμός μεταγραφών μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου. Τί απάντησαν οι Σέρβοι.

Κι ενώ στον Ερυθρό Αστέρα ανυπομονούσαν να δουν τον Φακούντο Καμπάτσο να κάνει ντεμπούτο στην Euroleague, το Οικονομικό της Όργανο με ανακοίνωσή τους το μεσημέρι της Τετάρτης 4/1 έβαλε... φρένο στις ορέξεις διοίκησης, ομάδας και οπαδών, αφού ανακοίνωσε ότι τους επιβάλει περιορισμό μεταγραφών μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, επειδή η ομάδα έχει οικονομικές οφειλές προς τρίτους. 

Χωρίς Καμπάτσο μέχρι Μάρτιο ο Ερυθρός Αστέρας
EUROLEAGUE

15:11 - 04.01.2023

Χωρίς Καμπάτσο μέχρι Μάρτιο ο Ερυθρός Αστέρας

Ο Ερυθρός Αστέρας τιμωρήθηκε από το ανεξάρτητο οικονομικό όργανο της Ευρωλίγκας για ατασθαλίες και δεν θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει νέους παίκτες μέχρι το τέλος Φλεβάρη, κάτι που σημαίνει ότι το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του καμπάτσο θα πρέπει να περιμένει!

Παράλληλα ο Ερυθρός Αστέρας τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 25.000 Ευρώ για σοβαρές παραβάσεις των κανονισμών Οικονομικής Σταθερότητας (ffp) και Fair Play! Oι Σέρβοι δεν υποδέχθηκαν με χαρά τα νέα, καθώς την ώρα που ο Λούκα Βιλντόζα είχε βγεια στα... πιτς, άπαντες θεωρούσαν ότι το κενό του θα καλυφθεί από τον Φακούντο Καμπάτσο. Τελικά, το ντεμπούτο του θα αργήσει να γίνει πραγματικότητα. 

Η ομάδα του Βελιγραδίου εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία διαμαρτύρεται για την ποινή που της επιβλήθηκε. Οι Σέρβοι αναφέρουν ότι θα ενημερώνοπυν το κοινό τους καθημερινά για τις εξελίξεις, ενώ όπως χαρακτηριστικά επισημαίνουν «Ο Ερυθρός Αστέρας θεωρεί ότι η τιμωρία που του επιβλήθηκε είναι αυστηρή και θα κινηθεί με όλα τα νόμιμα μέσα προκειμένου να την ανατρέψει». 

Η συνέχεια λοιπόν, στα δικαστήρια...