Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης εξήγησε γιατί ήθελε τόσο πολύ τη φανέλα του Μίλος Τεόντοσιτς (vid)

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης εξήγησε γιατί ήθελε τόσο πολύ τη φανέλα του Μίλος Τεόντοσιτς (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 17:05 - 05.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:31 - 05.04.2024

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης κάπου άκουσε πως ίσως αυτή να είναι η τελευταία σεζόν του Μίλος Τεόνσοτιτς και όπως δήλωσε σε σέρβικο ΜΜΕ «έπρεπε να του πάρω τη φανέλα. Είναι σπουδαίος και μοναδικός».

Το πρώτο πράγμα που έκανε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης με το που ολοκληρώθηκε ο αγώνας στο Βελιγράδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα ήταν να πανηγυρίσει με τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό τη σπουδαία νίκη. 

Το αμέσως επόμενο που έκανε ήταν να εστιάσει το βλέμμα του στον Μίλος Τεόντοσιτς. Ήθελε να πάρει την φανέλα του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, των Λος Άντζελες Κλίπερς, της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (μεταξύ άλλων) και ενός από τους πιο… φαντεζί γκαρντ του 21ου αιώνα.

Και το ήθελε πολύ διότι «είναι ένας σπουδαίος παίκτης και… έπρεπε να έχω τη φανέλα του», είπε ο ίδιος ο Λαρεντζάκης σε δηλώσεις που έκανε σε σέρβικο ΜΜΕ.

Για τον Έλληνα γκαρντ, ο Σέρβος είναι ένας παίκτης που όπως εξήγησε «το στυλ του είναι μοναδικό και τον σέβομαι πάρα πολύ. Κάπου διάβασα ότι αυτή μπορεί να είναι η τελευταία του σεζόν, οπότε έπρεπε να πάρω μια φανέλα του. Ήμουν πολύ μικρός για να τον γνωρίσω όταν έπαιζε στον Ολυμπιακό, αλλά θυμάμαι τρελές πάσες και σπουδαία παιχνίδια. Μου αρέσει πολύ ως παίκτης και ήταν τιμή μου που έπαιξα απέναντί του».

Από εκεί και πέρα, ο Λαρεντζάκης μίλησε και για δύο ακόμα Σέρβους, που σε αντίθεση με τον Τεόντοσιτς αυτοί είναι συμπαίκτες του. «Ο Νικόλα είναι καλός μου φίλος», είπε, αναφερόμενος στον Μιλουτίνοφ και πρόσθεσε πως «επιτέλους επέστρεψε στις προπονήσεις. Πιστεύω ότι θα γυρίσει στο επόμενο παιχνίδι και θα είναι ένα μεγάλο όπλο για εμάς».

Όσον αφορά στον Φίλιπ Πετρούσεφ, «πρόκειται για μεγάλο ταλέντο, έναν παίκτη με σπουδαίες δυνατότητες που βοηθάει πολύ»

Επίσης, μίλησε και για τον κόουτς του Ερυθρού Αστέρα, Γιάννη Σφαιρόπουλο αναφέροντας πως «είναι πολύ καλός προπονητής. Έχει υπέροχες ιδέες για το μπάσκετ. Ήρθε στον Ερυθρό Αστέρα στα μέσα της σεζόν, κάτι που δεν είναι εύκολο και πιστεύω ότι την επόμενη σεζόν θα είναι πολύ καλύτερος από φέτος».