Τι λένε στην Ευρωλίγκα για το ενδεχόμενο να μη γίνει το Μακάμπι - Παναθηναϊκός

Μακάμπι Τελ Αβίβ

i

© photo by David Silverman / Getty Images / Ideal Images

Τι λένε στην Ευρωλίγκα για το ενδεχόμενο να μη γίνει το Μακάμπι - Παναθηναϊκός

Κώστας Σωτηρίου 15:59 - 30.04.2024 / Ανανεώθηκε: 22:11 - 17.05.2024

Τι υποστηρίζουν στο... άντρο της Euroleague στη Βαρκελώνη για το Μακάμπι - Παναθηναϊκός μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Μερικές ώρες πριν από το τζάμπολ στο Βελιγράδι και όλα αυτή τη στιγμή μοιάζουν να είναι στον αέρα σχετικά με το Game 3 μεταξύ της Μακάμπι και του Παναθηναϊκού.

Το αίτημα των Ισραηλινών να έχουν περισσότερους από 300 οπαδούς στο πλευρό τους, το οποίο έγινε αποδεκτό από τις Αρχές της Σερβίας, έχει προκαλέσει την οργή των ανθρώπων της ελληνικής ομάδας και έτσι πλέον όλα είναι ανοιχτά για το αν θα γίνει ή όχι το τζάμπολ της αναμέτρησης!

Τις τελευταίες ώρες μάλιστα ο Παναθηναϊκός AKTOR βρίσκεται σε συνεχείς διαβουλεύσεις με την Euroleague, προκειμένου να ρίξει... πόρτα στην απόφαση των Αρχών της Σερβίας, οι οποίες επέτρεψαν στην «ομάδα του λαού» να έχουν μαζί τους στο γήπεδο όσους φιλάθλους της έχουν ταξιδέψει στη χώρα για τον αγώνα.

Τι αναφέρει η Euroleague για την παρουσία οπαδών στα εντός έδρας παιχνίδια της Μακάμπι
EUROLEAGUE

15:59 - 30.04.2024

Τι αναφέρει η Euroleague για την παρουσία οπαδών στα εντός έδρας παιχνίδια της Μακάμπι

Ο τρίτος αγώνας του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Μακάμπι είναι στον «αέρα» μετά την απόφαση της σερβικής αστυνομίας να επιτρέψει στην ομάδα του Ισραήλ να έχει στο γήπεδο τους φιλάθλους της που ταξίδεψαν στο Βελιγράδι και το Sportal σας παρουσιάζει τι αναφέρει η Euroleague στην επίσημη ανακοίνωσή της τον περασμένο Οκτώβριο, για τους αγώνες της «ομάδας του λαού».

Τι λένε αυτή τη στιγμή στη Βαρκελώνη που εδρεύει η Euroleague για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο; Δεν προκύπτει, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal, ούτε καν σαν σκέψη να μη γίνει το παιχνίδι. Άλλωστε όπως τονίζουν από τη διοργανώτρια αρχή, το... μπαλάκι πέφτει κυρίως στην κυβέρνηση της Σερβίας και στην αστυνομία της πόλης σχετικά με την ασφάλεια γύρω από τον αγώνα της Μακάμπι.

Δηλαδή αν η αστυνομία θέλει - και ασφαλώς αν μπορεί - να διασφαλίσει ότι δε θα συμβεί το παραμικρό στο γήπεδο. Γιατί η αλήθεια είναι πως αυτό που θέτει ο Παναθηναϊκός και έχει απόλυτο δίκιο είναι θέμα ασφαλείας. Λόγω της κατάστασης που επικρατεί στο Ισραήλ.

Αυτή τη στιγμή, λοιπόν, στην Ευρωλίγκα δεν υπάρχει σκέψη να μην έχουμε τζάμπολ το βράδυ. Όμως το ρεπορτάζ... τρέχει αυτή τη στιγμή, με το Sportal να παρακολουθεί τις εξελίξεις και να σας ενημερώνει έγκαιρα για όλα.