Στην αγορά για έβδομο ξένο το Μαρούσι

Γιώργος Λιμνιάτης

i

©Intime

Στην αγορά για έβδομο ξένο το Μαρούσι

Γιάννης Πάλλας 19:53 - 15.01.2024

Ο Γιώργος Λιμνιάτης σε συνεννόηση με την διοίκηση του Αμαρουσίου αναζητά τον έβδομο ξένο για την ομάδα του

Σε μια ακόμη κίνηση ενίσχυσης είναι αποφασισμένοι να προβούν στο Μαρούσι, προκειμένου να ενισχυθούν για την συνέχεια του πρωταθλήματος και την υλοποίηση του στόχου τους.

Ο Γιώργος Λιμνιάτης πήρε το «Ο.Κ.» από τη διοίκηση και μελετάει την αγορά για την απόκτηση του έβδομου ξένου που θα μπορεί να εναλλάσσεται με τους υπόλοιπους έξι ως το τέλος της σεζόν.

Ο τεχνικός της ομάδας των «βορείων προαστίων» αναζητά έναν παίκτη που θα μπορεί να καλύψει τις θέσεις στην περιφέρεια (γκαρντ), είτε θα αγωνίζεται κοντά στο καλάθι (πάουερ φόργουορντ/σέντερ).

Από κει και πέρα, στο Μαρούσι έχουν αφήσει πίσω την εντός έδρας ήττα από τον Προμηθέα (70-95) για την 14η αγωνιστική της Stoiximan Basket League και επικεντρώνονται στον αγώνα που ακολουθεί (15η αγωνιστική) με την Καρδίτσα στο κλειστό «Γιάννης Μπουρούσης» την προσεχή Κυριακή (21/1, 20:15).

Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, όπου η ομάδα των «βορείων προαστίων» θα προσπαθήσει να κερδίσει, ώστε να έρθει ακόμη πιο κοντά στην υλοποίηση του στόχου που τέθηκε για τη φετινή σεζόν με την επιστροφή στα «μεγάλα σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ.