Με το μαχαίρι στα δόντια ο Παναθηναϊκός στην Ισπανία
i

© Intime

Με το μαχαίρι στα δόντια ο Παναθηναϊκός στην Ισπανία

Sportal newsroom 08:54 - 13.12.2022 / Ανανεώθηκε: 08:55 - 13.12.2022

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν απόψε (21.45 NovasportsPrime, SPORTAL.gr) τη Βαλένθια, στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια που καλούνται να δώσουν επί ισπανικού εδάφους την τελευταία «διαβολοβδομάδα» του 2022.

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα της Βαλένθια και θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο του σερί, αφού μετράει τέσσερις διαδοχικές νίκες στην Euroleague.

Ο διακόπτης στην ομάδα του Ράντονιτς φαίνεται ότι έχει γυρίσει και οι «πράσινοι» τον τελευταίο μήνα εμφανίζονται πολύ πιο ανταγωνιστικοί, διεκδικώντας πλέον τις πιθανότητές τους για είσοδο στην οκτάδα.

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε ξεκινήσει φέτος καλά στην Euroleague, όμως η έλευση του Μπέικον και η ενσωμάτωση του Νέιτ Γουόλτερς άλλαξαν την εικόνα του και έδωσαν άλλον «αέρα» στην ομάδα, με αποτέλεσμα να νικήσει διαδοχικά τις Βίρτους, Βιλερμπάν, Ζαλγκίρις και Αρμάνι.

Οι παίκτες του Ντέγιαν Ράντονιτς βρίσκονται από χθες στην Ισπανία, εκεί όπου θέλουν να φέρουν εις πέρας δύο δύσκολες αποστολές: Απόψε (12/12) το βράδυ να περάσουν από τη Βαλένθια και σε τρεις ημέρες να δοκιμαστούν στη Βαρκελώνη, κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Σε αυτή του την προσπάθεια δεν θα έχει μαζί του τον Γκριγκόνις αφού κάνει θεραπεία ακόμα για να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στη μέση.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσεις στις 21.45 και θα έχει ζωντανή μετάδοση από το NovasportsPrime, ενώ μπορείτε να δείτε την εξέλιξή του live στο Sportal.gr.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Μιλιβόγιε Γιόβτσιτς (Σερβία) και Γιούργκις Λαουριναβίτσιους (Λιθουανία).