Ο ΜάκΛεμορ επιστρέφει στην Ισπανία και θα ολοκληρώσει τη σεζόν του με την Μπρέογκαν

Ο ΜάκΛεμορ επιστρέφει στην Ισπανία και θα ολοκληρώσει τη σεζόν του με την Μπρέογκαν

Γιώργος Γαβριλάκης 14:43 - 19.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:50 - 19.04.2024

Στις ΗΠΑ εκκρεμεί το δικαστήριο με κατηγορίες για βιασμό, αλλά ο Μπεν ΜάκΛεμορ μπορεί να χρησιμοποιήσει το διαβατήριό του και η Μπρέογκαν τον περιμένει στο Λούγκο για να την βοηθήσει να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας.

Παρά τις κατηγορίες για βιασμό, την σύλληψή του και την... ελευθερία του μέχρι το δικαστήριο (που εκκρεμεί και έχει προγραμματιστεί για τις αρχές του καλοκαιριού), ο Μπεν ΜάκΛεμορ επανέρχεται στην αγωνιστική δράση και θα ολοκληρώσει τη σεζόν του στην Ισπανία με την Μπρέογκαν.

Ο Αμερικανός φόργουνρτ, πρώην NBAer και τέως παίκτης της ΑΕΚ, επιστρέφει στην Ισπανία μιας και οι δικηγόροι του, όπως σας είχε ενημερώσει προ ημερών το Sportal, εξασφάλισαν -πέραν της (προσωρινής έστω) ελευθερίας του με περιοριστικούς όρους- τη δυνατότητα να ταξιδέψει εκτός Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Και από την πρώτη στιγμή η Μπρέογκαν είχε δείξει την πρόθεσή της να μην τον αποδεσμεύσει, θεωρώντας πως με αυτόν στο δυναμικό της μπορεί να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Liga Endesa.

H Αναντολού Εφές δίνει τρία εκατομμύρια το χρόνο στον Λάρκιν για να τον κρατήσει στην Κωνσταντινούπολη
EUROLEAGUE

14:23 - 19.04.2024

H Αναντολού Εφές δίνει τρία εκατομμύρια το χρόνο στον Λάρκιν για να τον κρατήσει στην Κωνσταντινούπολη

Οι φήμες περί αποχώρησης του Σέιν Λάρκιν από την Αναντολού Εφές, κάνουν τους Τούρκους πιο αποφασιστικούς και σύμφωνα με αναρτήσεις Ιταλών δημοσιογράφων, ο Αμερικανός γκαρντ έχει ήδη στα χέρια του μία πρόταση ανανέωσης διάρκειας δύο ετών και συνολικά έξι εκατομμυρίων δολαρίων...

Βέβαια, ο σύλλογος από το Λούγκο, για να μην υπάρξουν αμφιβολίες, παρεξηγήσεις και ενστάσεις, ανακοίνωσε επίσημα πως «από τη στιγμή που η τρέχουσα νομική κατάσταση και η δικαστική αρχή εξουσιοδοτεί τον ΜάκΛεμορ να χρησιμοποιεί ελεύθερα το διαβατήριό του ώστε να συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες στον σύλλογό μας, τότε η συνεργασία μας συνεχίζεται».

Επίσης, η ανακοίνωση κατέληξε με το ότι «ο παίκτης έδειξε την απόλυτη προθυμία του επιστρέψει στην ομάδα. Ο σύλλογος μας, εκφράζει και επαναλαμβάνει την απόλυτη απόρριψη κάθε είδους βίας, αλλά ομοίως εκφράζει και ζητά σεβασμό της αρχής του τεκμηρίου αθωότητας».

Ο ΜάκΛεμορ από τη στιγμή που ενσωματώθηκε στην ομάδα, έχει ανεβάσει το αγωνιστικό της επίπεδο και προσφέρει 13,7 πόντοι με 35,4% στα τρίποντα. Η Μπρέογκαν αυτή τη στιγμή έχει 8 νίκες σε 29 αγώνες και βρίσκεται στην 15η θέση της κατάταξης, μπροστά μόνο από την Γρανάδα (8-21), την Ομπραντόιρο (7-22) και την Παλένσια (5-24). Απομένουν άλλες πέντε αγωνιστικές και τώρα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο!