Ο Τζάκσον-Χέιζ της Φενέρμπαχτσε είναι ο MVP της πρώτης δράσης των Playoffs (vid)
i

© Euroleague Basketball

Ο Τζάκσον-Χέιζ της Φενέρμπαχτσε είναι ο MVP της πρώτης δράσης των Playoffs (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 14:15 - 25.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:22 - 25.04.2024

Έβαλε 19 πόντους (τους 12 στην τελευταία περίοδο) και πήρε 7 ριμπάουντ, κατέγραψε 23 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και ο Νάιτζελ Τζάκσον-Χέιζ της Φενέρμπαχτσε ανακηρύχθηκε πολυτιμότερος παίκτης των Game 1 στα Playoffs της Euroleague.

Μία από τις τρεις έδρες που «έσπασαν» στους πρώτους αγώνες των Playoffs της Euroleague ήταν αυτή της Μονακό και ένας από τους λόγους που συνέβη αυτό ήταν η παρουσία του Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις.

Ο Αμερικανός φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε έπειτα από την τρομερή παρουσία του στην κανονική διάρκεια της σεζόν, προς το τέλος της οποίας κατέγραψε το μυθικό ρεκόρ των 50 πόντων σε έναν αγώνα, συνεχίζει να είναι δραστήριος και ένας κόμβος για το παιχνίδι του κόουτς Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Πέραν απ' όλα αυτά, ο 29χρονος φόργουορντ είναι και ο MVP των Game 1 στις προημιτελικές σειρές της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όπως ανακηρύχθηκε την ίδια μέρα που ξεκινούν τα Game 2 με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ την Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Ρεάλ να υποδέχεται στη Μαδρίτη την Μπασκόνια.

Πρόβλημα για την Φενέρμπαχτσε: Ο Ουίλμπεκιν πονάει στο γόνατο και δύσκολα θα προλάβει το Game 2 στο Μονακό
EUROLEAGUE

10:38 - 25.04.2024

Πρόβλημα για την Φενέρμπαχτσε: Ο Ουίλμπεκιν πονάει στο γόνατο και δύσκολα θα προλάβει το Game 2 στο Μονακό

Πέραν από την εξαιρετικά αμφίβολη συμμετοχή του Τζόναθαν Μότλεϊ και στο δεύτερο ματς στο Μονακό, η Φενέρμπαχτσε είδε και τον Σκότι Ουίλμπεκιν να τραυματίζεται, ενώ οι δύο Αμερικανοί ουσιαστικά ετοιμάζονται για το Game 3 της Κωνσταντινούπολης.

Ο Τζάκσον-Χέιζ και η παρέα του εντάσσεται στο πρόγραμμα της Παρασκευής (25/4), αλλά απολαμβάνει την βράβευσή του, που προήλθε από την καταγραφή των 23 βαθμός στο σύστημα αξιολόγησης και δεν υπήρξε κάποιος με περισσότερους.

Οι 19 πόντοι και τα 7 ριμπαουντ του σε 39 λεπτά συμμετοχής ήταν ικανά να δώσουν τη νίκη στη Φενέρμπαχτσε και σε αυτόν μία ατομική διάκριση στο πιο κρίσιμο διάστημα της σεζόν. Μάλιστα, έβαλε τους 12 από τους 19 πόντους του στην τέταρτη περίοδο, ενώ ο νικητής κρίθηκε στο έξτρα πεντάλεπτο.

🔴 Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των playoffs

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!