Ο Βικτόρ Ουεμπανιαμά δεν θα συναντήσει τον Σκουτ Χέντερσον στο δεύτερο παιχνίδι του Λας Βέγκας (vid)

Σκουτ Χέντερσον

i

© Ethan Miller / Getty Images / Ideal Images

Ο Βικτόρ Ουεμπανιαμά δεν θα συναντήσει τον Σκουτ Χέντερσον στο δεύτερο παιχνίδι του Λας Βέγκας (vid)

O τραυματισμός στον ώμο θα κρατήσει εκτός δράσης τον Σκουτ Χέντερσον για ένα χρονικό διάστημα και ο νεαρός γκαρντ των Μπλέιζερς δεν θα εμφανιστεί στη πολυαναμενόμενη κόντρα με τους Σπερς του Βικτόρ Ουεμπανιαμά στο Summer League του Λας Βέγκας.

Ο Σκουτ Χέντερσον στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς ήταν παραγωγικός και άτυχος. Το No 3 του πρόσφατου Draft και ένας από τους πιο ταλαντούχους rookies που θα εμφανιστούν τη σεζόν που... έρχεται, είχε 15 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 στην πρεμιέρα του Summer League του Λας Βέγκας, την ώρα που η ομάδα του έχανε από τους Χιούστον Ρόκετς

Ο 19χρονος γκαρντ δεν ήταν στο παρκέ τα τελευταία λεπτά, εκεί που κρίθηκε ο νικητής και το έργο ολοκληρώθηκε με το buzzer beater τρίποντο του περσινού Νο 3 της λοταρίας, Τζαμπάρι Σμιθ. Ένα πρόβλημα στον ώμο, τον κράτησε εκτός δράσης και μάλιστα το ίδιο πρόβλημα δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί στο δεύτερο και πιο... λαμπερό παιχνίδι των Μπλέιζερς στο πλαίσιο του καλοκαιρινού τουρνουά. 

Τα ξημερώματα της Δευτέρας (10/7) είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι κόντρα στους Σαν Αντόνιο Σπερς του Βικτόρ Ουεμπανιαμά. Ο Χέντερσον και ο Γάλλος φόργουορντ, Νο 1 του Draft, βρέθηκαν στο επίκεντρο ολόκληρη την προηγούμενη σεζόν. Πρόκειται για δύο παίκτες με τεράστια προοπτική που μάλιστα πριν από μήνες βρέθηκαν αντιμέτωποι για πρώτη φορά στη ζωή τους. Ο Ουεμπανιαμά παίζοντας με τη φανέλα της τέως ομάδας του, της Μετροπολιτάνς '92, κόντρα στο σύνολο των Ignite (G-League) με τους οποίους εμφανιζόταν μέχρι πρότινος ο Χέντερσον.   

Η μεταξύ τους κόντρα αναμενόταν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο Λας Βέγκας, αλλά το σημαντικό για το Πόρτλαντ είναι ο Σκουτ Χέντερσον να μην έχει σοβαρό πρόβλημα στον τραυματισμένο του ώμο. Ήδη έχει ξεκινήσει μία σειρά ιατρικών εξετάσεων, δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία, αλλά σίγουρα ο παίκτης θα προστατευθεί. 

Ο Πόποβιτς με συμβόλαιο-ρεκόρ θα συνεχίσει στον πάγκο των Σπερς για άλλα πέντε χρόνια (vid)
NBA

11:46 - 09.07.2023

Ο Πόποβιτς με συμβόλαιο-ρεκόρ θα συνεχίσει στον πάγκο των Σπερς για άλλα πέντε χρόνια (vid)

Βρίσκεται ήδη 27 διαδοχικά χρόνια στο Σαν Αντόνιο και τώρα ο κόουτς Γκρεγκ Πόποβιτς εκτός του ότι επέκτεινε τη συνεργασία του με τους Σπερς μέχρι το καλοκαίρι του 2028, έγινε και ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στην ιστορία του ΝΒΑ.

Άρα στον εν λόγω ματς, τα βλέμματα επικεντρώνονται στο 100% πάνω στον Ουεμπανιαμά, ο οποίος στο δικό του ντεμπούτο προσέφερε όμορφες στιγμές, αλλά και πολλά άστοχα σουτ.