Συμπαίκτης του Γιόκιτς τον... κατηγορεί: «Μέθυσα εξαιτίας του!» (vid)

Γιόκιτς - Μπράουν

Συμπαίκτης του Γιόκιτς τον... κατηγορεί: «Μέθυσα εξαιτίας του!» (vid)

Χρήστος Τσάλτας 09:16 - 17.06.2023

Σε ένα... ιδιαίτερο ξέσπασμα προχώρησε ο Μπρους Μπράουν, λίγες ώρες μετά το πάρτι των Ντένβερ Νάγκετς στο Λας Βέγκας, στρέφοντας τα βέλη του κατά του Νίκολα Γιόκιτς.

Ο Νίκολα Γιόκιτς είναι MVP όχι μόνο στο παρκέ, αλλά και στα πάρτι έξω από τις τέσσερις γραμμές. Παρά την αρχική του άρνηση να βρεθεί στην παρέλαση των πρωταθλητών, ώστε να επιστρέψει στη Σερβία για να σταθεί δίπλα στα αγαπημένα του άλογα, ο Joker κατάφερε να κάνει τη διαφορά για την ομάδα του σε όλα τα επίπεδα.

Κατά τη διάρκεια της παρέλασης ήταν από τους παίκτες που τράβηξαν τα βλέμματα, με τον ίδιο να δηλώνει «ξέρατε ότι δεν ήθελα να είμαι εδώ στην αρχή, αλλά τώρα δεν θέλω να φύγω από αυτή την παρέλαση», για να αποθεωθεί από τους φίλους των Νάγκετς που είχαν κατακλείσει το κέντρο της πόλης για να πανηγυρίσουν το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία του franchise στα 47 χρόνια από την ίδρυσή του.

H παρέλαση των πρωταθλητών Νάγκετς στους δρόμους του Ντένβερ (vids)
NBA

10:04 - 16.06.2023

H παρέλαση των πρωταθλητών Νάγκετς στους δρόμους του Ντένβερ (vids)

Οι κάτοικοι του Ντένβερ αποθέωσαν τους αγαπημένους τους Νάγκετς και την ομάδα που τους προσέφερε για πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης το δαχτυλίδι του πρωταθλητή. Ο Νίκολα Γιόκιτς, ο Τζαμάλ Μάρεϊ, ο κόουτς Μαλόουν και οι υπόλοιποι Σβόλοι το χάρηκαν με την ψυχή τους και τώρα πάνε... διακοπές!

Το πάρτι δεν έμεινε μόνο στην παρέλαση, καθώς οι πρωταθλητές ταξίδεψαν στο Λας Βέγκας, για να συνεχίσουν εκεί τις διασκεδαστικές εκδηλώσεις. Μόνο που δεν έλειψαν και τα... απρόοπτα. Στα οποία πρωταγωνιστής ήταν ο Νίκολα Γιόκιτς.

Ο Μπρους Μπράουν, που είχε πολύ ενεργό ρόλο στην κατάκτηση του τίτλου από τους Νάγκετς, τα έβαλε με τον συμπαίκτη του, κατηγορώντας τον πως αυτόν τον έφερε σε πολύ άσχημη κατάσταση από το μεθύσι.

«Είμαι άσχημα και κατηγορώ τον Νίκολα Γιόκιτς. Δεν ξέρω γιατί τον άφησα να με μεθύσει. Δεν ξέρω τι με έβαλε να πιω χθες βράδυ, αλλά κατηγορώ το νο.15 των Ντένβερ Νάγκετς, τον Νίκολα Γιόκιτς», ήταν τα λόγια του Μπράουν, που ήταν ξαπλωμένος και έτοιμος να κοιμηθεί έπειτα από μια ακόμα ημέρα γεμάτη πάρτι και αλκόολ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.