Ο Μποντιρόγκα απαντά αποκλειστικά στο SPORTAL για την υπόθεση Καμπάτσο

Ο Μποντιρόγκα απαντά αποκλειστικά στο SPORTAL για την υπόθεση Καμπάτσο

Sportal newsroom 19:09 - 05.01.2023 / Ανανεώθηκε: 18:22 - 06.01.2023

Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα μίλησε στο SPORTAL και πήρε θέση σχετικά με την υπόθεση Καμπάτσο, ο οποίος θα μείνει εκτός μέχρι τις 28/2.

Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα, ο πρόεδρος της Euroleague, πήρε επίσημα θέση μέσα από το SPORTAL της Σερβίας, με τον διοικητικό ηγέτη της διοργάνωσης να τοποθετείται σχετικά με τον αποκλεισμό του Φακούντο Καμπάτσο. 

Ο Αργεντινός θα μείνει εκτός μέχρι τις 28/2, μετά από απόφαση της Ευρωλίγκας, λόγω οικονομικών ατασθαλιών του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος μέχρι το τέλος του μήνα δεν θα μπορεί να δηλώσει παίκτες στην διοργάνωση. 

Χωρίς Καμπάτσο μέχρι Μάρτιο ο Ερυθρός Αστέρας
EUROLEAGUE

15:11 - 04.01.2023

Χωρίς Καμπάτσο μέχρι Μάρτιο ο Ερυθρός Αστέρας

Ο Ερυθρός Αστέρας τιμωρήθηκε από το ανεξάρτητο οικονομικό όργανο της Ευρωλίγκας για ατασθαλίες και δεν θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει νέους παίκτες μέχρι το τέλος Φλεβάρη, κάτι που σημαίνει ότι το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του καμπάτσο θα πρέπει να περιμένει!

«Στις 30 Δεκεμβρίου 2022, η διοίκηση της Euroleague έστειλε σύσταση στις αρμόδιες, ανεξάρτητες επιτροπές - την Επιτροπή Ελέγχου Διαχείρισης και την Επιτροπή Οικονομικών - ώστε να επιτρέψουν την εγγραφή του Καμπάτσο στον Ερυθρό Αστέρα και να του επιτρέψουν να παίξει, επειδή αυτό ήθελε η διοργάνωση. 

Ταυτόχρονα, υποστηρίξαμε όλες τις αποφάσεις που πηγαίνουν προς την κατεύθυνση της μέγιστης συμμόρφωσης με όλους τους κανονισμούς που σχετίζονται με τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα και το fair play, που σημαίνει επίσης ενίσχυση του ελέγχου», λέει ο Μποντιρόγκα και συμπληρώνει: «Όσον αφορά την τελική απόφαση, η θέση μου είναι αρκετά σαφής και δεν χρειάζεται να την αναλύσω περαιτέρω».