Μήτογλου: «Χαρούμενοι με την εικόνα μας, να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε»! (vid)
i

©InTime

Μήτογλου: «Χαρούμενοι με την εικόνα μας, να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε»! (vid)

Γιάννης Πάλλας 22:07 - 04.08.2023 / Ανανεώθηκε: 22:08 - 04.08.2023

Ο Ντίνος Μήτογλου ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης της Εθνικής ομάδας επί της Σλοβενίας στη βραδιά του Νίκου Γκάλη

Η Εθνική ομάδα βαδίζει στο σωστό δρόμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο και αυτό φάνηκε και στο δεύτερο φιλικό με τη Σλοβενία στη βραδιά που ήταν αφιερωμένη στον ανεπανάληπτο Νίκο Γκάλη. Ο Ντίνος Μήτογλου με μια μεγάλη εμφάνιση (18 πόντους, 14 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 2 κλεψίματα) οδήγησε την ελληνική ομάδα στη νίκη.

«Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι άνετα, όμορφα. Ο κόουτς και οι συμπαίκτες μου με έχουν υποδεχτεί με καλοσύνη και όλα τα παιδιά με υποδέχτηκαν φιλικά. Αυτό με έκανε να αισθανθώ άνετα και να εγκλιματιστώ γρήγορα. Θέλω να βοηθάω την ομάδα μου. Νιώθω άνετα, νιώθω καλά και χαίρομαι που βγαίνει ένα καλό αποτέλεσμα» υποστήριξε ο Ντίνος Μήτογλου.

Για το πώς βρίσκεται σε τόσο καλή αγωνιστική κατάσταση, σχολίασε: «Έκανα προπόνηση, δεν καθόμουν. Σε αυτές τις στιγμές πρέπει να παραμένεις δυνατός στο μυαλό και το σώμα. Να μην τα παρατάς ποτέ».

Για τις φιλοδοξίες με την Εθνική ομάδα, υπογράμμισε: «Στα πρώτα δύο φιλικά έχουμε δείξει καλά δείγματα. Σίγουρα είμαστε χαρούμενοι με την εικόνα μας. Ωστόσο επειδή είμαστε στην Ελλάδα δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε, ούτε και να απογοητευόμαστε.

Πρέπει να το πάμε αγώνα με αγώνα, προπόνηση με προπόνηση. Αυτός είναι ο στόχος μας και μέχρι το επόμενο φιλικό να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε».