O πρόεδρος της Παρτίζαν αποκαλύπτει: «Το καλοκαίρι η ενίσχυση της ομάδας θα είναι ηχηρή!»

Οστόγια Μιχαΐλοβιτς

i

© photo by Srdjan Stevanovic / Getty Images / Ideal Images

O πρόεδρος της Παρτίζαν αποκαλύπτει: «Το καλοκαίρι η ενίσχυση της ομάδας θα είναι ηχηρή!»

Γιώργος Γαβριλάκης 13:42 - 28.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:20 - 13.05.2024

Ο επικεφαλής της διοίκησης της Παρτίζαν, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς, αφού πρώτα «έκλεισε» τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς για δύο ακόμα χρόνια, δήλωσε στο TV Prva πως η ομάδα του Βελιγραδίου θα κάνει μεγάλη αίσθηση με τις καλοκαιρινές μεταγραφές της...

Το πρώτο βήμα με γνώμονα το άμεσο μέλλον έγινε για την Παρτίζαν. Και αυτό αφορούσε στην παραμονή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην τεχνική ηγεσία. Το νέο συμβόλαιο του «Ζοτς» ανακοινώθηκε επίσημα από τον σύλλογο του Βελιγραδίου, ενώ σύμφωνα με τον πρόεδρο του, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς, το καλοκαίρι που έρχεται θα είναι... καυτό. Όχι μόνο λόγω της κλιματικής αλλαγής, αλλά λόγω των μεταγραφών που ετοιμάζει η ομάδα.

«Θα έρθουν ηχηρές ενισχύσεις», είπε ο επικεφαλής της διοίκησης των «μελανόλευκων» σε συνέντευξη που παραχώρησε στο σέρβικο τηλεοπτικό δίκτυο Prva. Βέβαια πέραν από τους νέους που θα αποκτηθούν, ο Μιχαΐλοβιτς πως οι περισσότεροι από το υπάρχον ρόστερ που ολοκληρώνεται το συμβόλαιό τους βρίσκονται στο πλάνο του Ομπράντοβιτς και για τη νέα σεζόν.

Αυτοί που σε λίγους μήνες θα μείνουν ελεύθεροι είναι οι Πι Τζέι Ντοζίερ, Τζέιμς Νάναλι, Φρανκ Καμίνσκι, Άλεν Σμάιλαγκιτς, Ούρος Τριφούνοβιτς, Ματέους Πονίτκα και Ντανίλο Άντζουσιτς, και «προτεραιότητά μας είναι να καθίσουμε και να μιλήσουμε με όλους, καθώς πρόκειται για σημαντικούς παίκτες, που τους εκτιμούμε όλοι», πρόσθεσε.

Πάει για το «μπαμ» με Τζόουνς η Παρτίζαν!
EUROLEAGUE

19:31 - 25.04.2024

Πάει για το «μπαμ» με Τζόουνς η Παρτίζαν!

Η Παρτίζαν θέλει να αφήσει πίσω την φετινή σεζόν και να επιστρέψει στα playoffs της Euroleague, με την ομάδα του Βελιγραδίου να έχει ως μεγάλο στόχο την απόκτηση του Κρις Τζόουνς από την Βαλένθια.

Βέβαια, στο μυαλό του, όπως και σε εκείνο των φιλάθλων, υπάρχουν και οι μεγαλεπήβολοι στόχοι. Την περασμένη off season άλλωστε, η Παρτίζαν διεκδίκησε και ουσιαστικά είχε συμφωνήσει με τον Νίκολα Μίροτιτς, λίγο πριν ο Μαυροβούνιος αλλάξει άποψη και καταλήξει στο Μιλάνο.

«Η αγορά πέρσι ήταν δύσκολη για εμάς, αλλά δε το βάζουμε κάτω. Ο Ζόραν Σάβιτς (team manager) δουλεύει πάνω σε αυτό το project, αλλά προς το παρόν δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω», κατέληξε.

Στο μεταξύ, η Παρτίζαν που τερμάτισε εκτός δεκάδας στην Euroleague και ολοκλήρωσε την παρουσία της την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, προετοιμάζεται πλέον για την ημιτελική σειρά στην Αδριατική Λίγκα με την Μπουντούτσνοστ και το πρώτο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τη Μεγάλη Τρίτη (30/5)