Οι Γάλλοι τα... παρατάνε - Εκτός συνέχειας ο Λεσόρ, Γκομπέρ και Φαλ δεν θα αγωνιστούν κόντρα στον Λίβανο

Ματίας Λεσόρ

i

© Intime

Οι Γάλλοι τα... παρατάνε - Εκτός συνέχειας ο Λεσόρ, Γκομπέρ και Φαλ δεν θα αγωνιστούν κόντρα στον Λίβανο

Γιώργος Γαβριλάκης 12:09 - 29.08.2023 / Ανανεώθηκε: 12:14 - 29.08.2023

Η μεγάλη απογοήτευση του πρόωρου αποκλεισμού έχει κάνει τη Γαλλία να ασχολείται τυπικά με τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπελλου. Ο Ματίας Λεσόρ του Παναθηναϊκού δεν θα φορέσει ξανά τη φανέλα, ο Μουσταφά Φαλ του Ολυμπιακού και ο Ρούντι Γκομπέρ δεν θα αγωνιστούν κόντρα στον Λίβανο.

Η Γαλλία σε συναισθηματικό επίπεδο δεν θα ξεπεράσει πολύ γρήγορα το... στραπάτσο στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο αποκλεισμός έπειτα από την ήττα από τη Λετονία έχει χαραχτεί βαθιά μέσα τους και θα χρειαστεί χρόνο για να επανέλθει η ψυχολογία. Θα το κάνουν μάλλον μετά το τουρνουά που τρέχει και οφείλουν να το πράξουν διότι το 2024 το Παρίσι διοργανώνει τους Ολυμπιακούς Αγώνες και εκεί θα ζητήσουν... εκδίκηση. 

Προς το παρόν όμως, τα παρατάνε! Ο Ματίας Λεσόρ του Παναθηναϊκού δεν θα αγωνιστεί στο ματς της Τρίτης (29/8) κόντρα στον Λίβανο, ενώ η ενημέρωση εξηγεί πως δεν θα αγωνιστεί γενικά στις υπόλοιπες υποχρεώσεις στα γήπεδα της Ασίας, δηλαδή δεν θα συμμετέχει στους... ανούσιους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις από 17 έως 32. 

Ο λόγος είναι ο τραυματισμός που είχε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στον αστράγαλο και δεν θέλει να διακινδυνεύσει κάποια υποτροπή, ειδικά από τη στιγμή που το τουρνουά εξελίχθηκε με τραγικό τρόπο για τους «τρικολόρ» και πλέον δεν υπάρχουν στόχοι και προσδοκίες -παρά μόνο απογοήτευση. 

Ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις στο Sportal: «Λυπηρό που έφυγε ο Γιασικεβίτσιους από την Μπαρτσελόνα»
FIBA WORLD CUP

11:30 - 29.08.2023

Ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις στο Sportal: «Λυπηρό που έφυγε ο Γιασικεβίτσιους από την Μπαρτσελόνα»

Ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις μίλησε στο Sportal για την πρόκριση της Λιθουανίας στον επόμενο γύρο του Παγκοσμίου, τόνισε πως περιμένει «μάχες» κόντρα σε Ελλάδα και ΗΠΑ, ενώ εξέφρασε τις σκέψεις του για την αποχώρηση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους από την Μπαρτσελόνα.

Από εκεί και πέρα, ο Ρούντι Γκομπέρ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς δεν θα παίξει απέναντι στον Λίβανο, καθώς έχει ενοχλήσεις επίσης στον αστράγαλο και δεν είναι δεδομένο ότι θα επιστρέψει για τα ματς κατάταξης. Επίσης, ο Μουσταφά Φαλ του Ολυμπιακού, υποφέρει από πονόδοντο και ο κόουτς Βενσάν Κολέ δεν θα τον έχει στη διάθεσή του τουλάχιστον για το ματς που έρχεται, αλλά αναμένεται να επιστρέψει στο παρκέ, ειδικά αν και ο Γκομπέρ αποφασίσει να μην ενεργοποιηθεί ξανά.