Λούντζης και Μήτρου - Λονγκ εκτός 12άδας ενόψει Βιλερμπάν

Ναζ Μήτρου - Λονγκ

Λούντζης και Μήτρου - Λονγκ εκτός 12άδας ενόψει Βιλερμπάν

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:53 - 21.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:21 - 21.03.2024

Ο Μιχάλης Λούντζης και ο Ναζ Μήτρου Λονγκ δεν θα αγωνιστούν στο ματς του Ολυμπιακού με τη Βιλερμπάν, καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας επέλεξε να τους αφήσει εκτός 12άδας.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ, σε μια αναμέτρηση την οποία ο Μιχάλης Λούντζης και ο Ναζ Μήτρου - Λονγκ θα παρακολουθήσουν από την άκρη του πάγκου.

Οι δύο διεθνείς γκαρντ, μετά από απόφαση του Γιώργου Μπαρτζώκα, έμειναν εκτός 12άδας, με τον Λουκ Σίκμα να βρίσκεται και πάλι σε αυτή, όπως έγινε και στο παιχνίδι της Πόλης απέναντι στην Έφες.

Ο Ναζ Μήτρου - Λονγκ δεν είναι ακόμα στο 100% μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε και τον κράτησε εκτός από το ταξίδι στην Τουρκία, ενώ ο Μιχάλης Λούντζης έμεινε εκτός για λόγους τακτικής από τον Έλληνα κόουτς.

Αναλυτικά η 12άδα του Ολυμπιακού:

Τόμας Ουόκαπ

Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος

Μόουζες Ράιτ

Αϊζάια Κάνααν

Γιαννούλης Λαρεντζάκης

Μουστάφα Φαλ

Κώστας Παπανικολάου

Ίγκι Μπραζντέικις

Άλεκ Πίτερς

Φιλίπ Πετρούσεφ

Λουκ Σίκμα

Σακίλ ΜακΚίσικ

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος βρίσκεται στο 18-12 μετά τις πρώτες 30 «στροφές» της διοργάνωσης, θέλει τη νίκη απέναντι στην Βιλερμπάν, ώστε να συνεχίσει να βρίσκεται σε ρυθμούς τετράδας και να είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί κάθε πιθανό στραβοπάτημα των αντιπάλων του στις τελευταίες αγωνιστικές της Euroleague.

Να σημειωθεί μάλιστα πως στο παιχνίδι του ΣΕΦ ο Ολυμπιακός δεν θα είναι μόνος του, καθώς λιγότερα από 1000 εισιτήρια έχουν απομείνει για την αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν.

🔴Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Βιλερμπάν και όλη τη δράση της Πέμπτης