Η κορούλα του Κάνααν έκλεψε την παράσταση στην παρακάμερα του Ολυμπιακού (vid)

Η κορούλα του Κάνααν έκλεψε την παράσταση στην παρακάμερα του Ολυμπιακού (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:01 - 12.02.2024 / Ανανεώθηκε: 23:57 - 12.02.2024

Ο Ολυμπιακός δημοσίευσε την παρακάμερα από το παιχνίδι με το Περιστέρι, στην οποία η κορούλα του Κάνααν και τα παλαμάκια της «κλέψουν» την παράσταση!

Ο Ολυμπιακός ζορίστηκε απέναντι στην ομάδα του Αμαρουσίου, όμως στο τέλος έδειξε την ποιότητά του και πήρε τη νίκη, πηγαίνοντας έτσι με ανεβασμένη ψυχολογία στην Κρήτη για το Final 8 του Κυπέλλου

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, όπως σε κάθε αναμέτρηση, έτσι και τώρα, ανέβασε ένα βίντεο με την παρακάμερα του αγώνα, στο οποίο παρουσιάζει όλα όσα... δεν είδαμε από το παιχνίδι, στο οποίο τα μικρά παιδιά και τα χαμόγελά τους είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά.

Βέβαια, η πιο όμορφη εικόνα ήταν αυτή με τον Κάνααν και την κορούλα του. 

Ο Αϊζάια Κάνααν έμεινε εκτός 12άδας, ώστε να ξεκουραστεί ενόψει Κυπέλλου, με τον Αμερικανό να βλέπει το παιχνίδι από το πλάι του πάγκου και την κόρη του να μην αφήνει λεπτό μόνο του τον μπαμπά της. 

Την παράσταση κλεβει η εικόνα με το χειροκρότημα της μικρής κορούλας του Κάνααν, με τον Αμερικανό, σαν σωστός... χαζομπαμπάς, να μην μπορεί να πάρει τα μάτια της από πάνω του!

Το βίντεο με την παρακάμερα του Ολυμπιακός - Μαρούσι: 

Αποκάλυψη Ναζ Μήτρου Λονγκ στο Sportal: «Θα είμαι στις κλήσεις του Σπανούλη για την Εθνική» (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

18:54 - 12.02.2024

Αποκάλυψη Ναζ Μήτρου Λονγκ στο Sportal: «Θα είμαι στις κλήσεις του Σπανούλη για την Εθνική» (vid)

Ο Ναζ Μήτρου Λονγκ μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με σκορ 93-87 επί του Αμαρουσίου για τη Stoiximan Basket League και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως θα βρίσκεται στη διάθεση του Βασίλη Σπανούλη στην πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής, με φόντο τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025!