Στο στόχαστρο της Φενέρμπαχτσε ο Γιώργος Παπαγιάννης - «Βρίσκονται σε συζητήσεις»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης

i

© Intime

Στο στόχαστρο της Φενέρμπαχτσε ο Γιώργος Παπαγιάννης - «Βρίσκονται σε συζητήσεις»

Ηλίας Λαλιώτης 19:59 - 18.05.2023 / Ανανεώθηκε: 20:06 - 18.05.2023

Το συμβόλαιο του Γιώργου Παπαγιάννη με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και στην Τουρκία γράφουν πως η Φενέρμπαχτσε τον έχει ήδη προσεγγίσει.

Έναν ακόμα Έλληνα παίκτη φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρό του ο Δημήτρης Ιτούδης. Σύμφωνα με tweet Τούρκου δημοσιογράφου, η Φενέρμπαχτσε θέλει να εντάξει στο ρόστερ της από τη νέα σεζόν τον Γιώργο Παπαγιάννη και μάλιστα βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις μαζί του. 

«Η Φενέρμπαχτσε ξεκίνησε την προετοιμασία για τη νέα σεζόν και βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Γιώργο Παπαγιάννη», αναφέρει συγκεκριμένα ο Τσαγκλάρ Τορούν.

Το συμβόλαιο του Έλληνα σέντερ με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, ωστόσο ο Εργκίν Αταμάν έχει εισηγηθεί την παραμονή του στο ρόστερ, μιας και θεωρεί πως ταιριάζει τέλεια στη φιλοσοφία του και το στιλ παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει τη νέα χρονιά στους «πράσινους».

Επαφές με το Τριφύλλι έχουν ήδη γίνει, αλλά ακόμα ο Παπαγιάννης δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση. Κάτι που αναμένεται να γίνει μετά το πέρας των τελικών της Basket League.

Η Φενέρμπαχτσε από την πλευρά της, επιθυμεί να ενισχυθεί προκειμένου να επιστρέψει στις επιτυχίες και στο Final Four της Euroleague τη νέα σεζόν.

Αυτή την στιγμή, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έχει στις τάξεις της τους διεθνείς με την Ελλάδα Νικ Καλάθη, Τάιλερ Ντόρσεϊ και Κώστα Αντετοκούνμπο.