Ο Γιαννακόπουλος συνάντησε τον Βράνκοβιτς στο Μόναχο: «Η μεγαλύτερη αγάπη...» (pic)

Ο Γιαννακόπουλος συνάντησε τον Βράνκοβιτς στο Μόναχο: «Η μεγαλύτερη αγάπη...» (pic)

Sportal newsroom 01:02 - 06.04.2024

Συνάντηση με έναν θρύλο του Παναθηναϊκού είχε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο Μόναχο, καθώς τα είπε με τον Στόγιαν Βράνκοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έφυγε νικητής από το Μόναχο, επικρατώντας της Μπάγερν με 82-75 και βρίσκεται... αγκαλιά με το πλεονέκτημα έδρας στα Playoffs της Euroleague. Οι πράσινοι έδειξαν χαρακτήρα σε ένα πάρα πολύ απαιτητικό παιχνίδι και έφυγαν νικητές από το BMW Park.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στο πλευρό της ομάδας του και πανηγύρισε μαζί με τον Εργκίν Αταμάν, αλλά και τους παίκτες του τη μεγάλη επιτυχία κόντρα στην ομάδα του Πάμπλο Λάσο. Μάλιστα στο γήπεδο ήταν και μια μεγάλη μορφή από το ένδοξο παρελθόν.

Απίθανο βίντεο: Ο Λεσόρ τράβηξε τον Γιαννακόπουλο και έκαναν μαζί το «χόρτο μαγικό»
EUROLEAGUE

23:39 - 05.04.2024

Απίθανο βίντεο: Ο Λεσόρ τράβηξε τον Γιαννακόπουλο και έκαναν μαζί το «χόρτο μαγικό»

Πράσινη... τρέλα στο Μόναχο, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να πανηγυρίζει με την ψυχή του τη νίκη απέναντι στην Μπάγερν και τον Ματίας Λεσόρ να τον... τραβάει για να τραγουδήσουν μαζί το «χόρτο μαγικό».

Ο Στόγιαν Βράνκοβιτς βρέθηκε στις court seats του γηπέδου και παρακολούθησε την αναμέτρηση, στηρίζοντας εμπράκτως την ομάδα με την οποία συνέδεσε το όνομά του. Με το πέρας του αγώνα είχε συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ, ο οποίος δεν έκρυψε την αγάπη και τον σεβασμό του προς τον Δαλματό γίγαντα.

«Η μεγαλύτερη αγάπη απ' όλες», ήταν το μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος πόζαρε χαμογελαστός με τον Βράνκοβιτς, σε μια από τις πιο όμορφες στιγμές της βραδιάς.

Μπάγερν - Παναθηναϊκός 75-82: Άλωσε το BMW Park και αγκάλιασε το πλεονέκτημα!