Ο Γκριγκόνις επέστρεψε με τενοντίτιδα από τη Γαλλία

Μάριους Γκριγκόνις

i

Μάριους Γκριγκόνις/©Intime

Ο Γκριγκόνις επέστρεψε με τενοντίτιδα από τη Γαλλία

Ηλίας Λαλιώτης 09:12 - 15.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:17 - 15.12.2023

Ο Μάριους Γκριγκόνις δεν μπορεί να χαρεί τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Βιλερμπάν (89-81), καθώς μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού ένιωσε ενοχλήσεις στον αχίλλειο.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επέστρεψε στις νίκες στην Euroleague, έπειτα από τρεις αγωνιστικές. Οι πράσινοι πανηγύρισαν το δεύτερο διπλό τους στη διοργάνωση, επικρατώντας της Βιλερμπάν με 89-81 στη Γαλλία και ανεβαίνοντας στο 7-7, ύστερα από 14 αγωνιστικές. 

Ο Κώστας Σλούκας πραγματοποίησε με διαφορά την καλύτερη του εμφάνιση με τους πράσινους, κάνοντας double-double με 18 πόντους και 12 ασίστ, ενώ είχε και 5 ριμπάουντ. Επίσης καθοριστικός στη νίκη του τριφυλλιού ήταν ο Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος είχε 19 πόντους με 5/9 τρίποντα. 

Ωστόσο ο Λιθουανός παρά το γεγονός ότι έκανε αγώνα δρόμου για να αγωνιστεί στο ματς, το οποίο και έγινε, ένιωσε ξανά ενοχλήσεις στον αχίλλειο. Οι άνθρωποι της ομάδας θα περιμένουν η κατάστασή του να εκτιμηθεί το Σαββατοκύριακο, όπου ο Παναθηναϊκός δεν έχει υποχρεώσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα λόγω του All Star Game.