Παρτίζαν - Ολυμπιακός live streaming

Αϊζάια Κάνααν

i

Photo by Juan Navarro/Euroleague Basketball via Getty Images

Παρτίζαν - Ολυμπιακός live streaming

Sportal newsroom 14:46 - 28.03.2024 / Ανανεώθηκε: 14:48 - 28.03.2024

Όλα όσα θα συμβούν στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Παρτίζαν στην «Stark Arena» έρχονται στο Sportal! Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα για την 32η αγωνιστική της EuroLeague, συντονιστείτε στην εκπομπή Sportal EuroLeague Show.

Παρτίζαν - Ολυμπιακός Live Streaming: Ο Ολυμπιακός μετά την εντός έδρας νίκη κόντρα στη Βιλερμπάν ταξίδεψε στο Βελιγράδι για να αντιμετωπίσει τη Παρτίζαν στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της EuroLeague (28/3 21:30, Novasports Prime).

Ο αγώνας εντάσσεται στο πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής της EuroLeague και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα στην διοργάνωση.

Το Sportal.gr θα σας μεταφέρει όλα όσα θα συμβούν στην αναμέτρηση κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της.

Ο Αχιλλέας Μαυροδόντης θα σας μεταφέρει όλα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα, ενώ το Sportal σας βάζει στο... κόλπο, με όλα τα νέα, τα βίντεο και εικόνες που σχετίζονται με το Παρτίζαν - Ολυμπιακός.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης μείνετε στο Sportal για το τρίτο ημίχρονο και όλες τις λεπτομέρειες από το κρίσιμο παιχνίδι της 32ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Σε live streaming η εκπομπή Sportal Euroleague Show έρχεται με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και παρασκήνιο. Με ζωντανές συνδέσεις και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών, ρεπορτάζ για την επόμενη μέρα και φυσικά αποκλειστικά βίντεο!

Απολαύστε τα στιγμιότυπα και τις καλύτερες στιγμές από όλα τα παιχνίδια της βραδιάς, στη μοναδική ιντερνετική εκπομπή που μετά το τέλος της αγωνιστικής σας δείχνει όλα τα highlights της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στην παρουσίαση της εκπομπής Sportal EuroLeague Show θα είναι η Χριστίνα Βραχάλη κι ο Κώστας Σωτηρίου.

Μπαρτζώκας για Παρτιζάν: «Να μην επηρεαστούμε από την καυτή ατμόσφαιρα και να είμαστε συγκεντρωμένοι»
EUROLEAGUE

15:17 - 27.03.2024

Μπαρτζώκας για Παρτιζάν: «Να μην επηρεαστούμε από την καυτή ατμόσφαιρα και να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Βελιγράδι εν όψει του ματς με την Παρτίζαν (28/3, 21:30) τόνισε ότι οι παίκτες του πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό πλάνο.

🔴Sportal Euroleague Show με Παρτίζαν - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Πέμπτης