Σερέλης: «Αν αμυντικά είμαστε αυτοί που πρέπει θα κερδίσουμε»

Οδηγίες του Σερέλη

i

©Intime

Σερέλης: «Αν αμυντικά είμαστε αυτοί που πρέπει θα κερδίσουμε»

Sportal newsroom 14:23 - 16.03.2023 / Ανανεώθηκε: 14:31 - 16.03.2023

Σύμφωνα με τον Χρήστο Σερέλη αν ο Παναθηναϊκός είναι αμυντικά όπως πρέπει το βράδυ της Πέμπτης (16/3, 22:00) θα φθάσει στη νίκη επί της Βιλερμπάν στη Γαλλία για την 29η αγωνιστική της κανονικής διάρκειας ΕuroLeague.

Με απόντα τον Δημήτρη Αγραβάνη αλλά παρόντα τον Ντέρικ Ντέρικ Ουίλιαμς ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει σήμερα (16/3, 22:00) την Βιλερμπάν στη Γαλλία για την 29η αγωνιστική της κανονικής διάρκειας ΕuroLeague, και τον Χρήστο Σερέλη να στέκεται στο κλειδί της νίκης.

Ο Παναθηναϊκός στο Λυών κόντρα στη Βιλερμπάν θέλει να ξεπεράσει τον... ΠΑΟΚ
EUROLEAGUE

11:06 - 16.03.2023

Ο Παναθηναϊκός στο Λυών κόντρα στη Βιλερμπάν θέλει να ξεπεράσει τον... ΠΑΟΚ

Μετά την ήττα στο πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (16/3, 22:00, Novasports Prime) στη Γαλλία τη Βιλερμπάν και ψάχνει τη 10η νίκη του στο πρωτάθλημα απέναντι στη μία από τις δύο ομάδες που βρίσκονται κάτω από αυτόν στη βαθμολογία.

Ο προπονητής των «πράσινων» δήλωσε σχετικά: «Αυτό που ζητάμε από το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν είναι να έχουμε την απόδοση που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά για 40 λεπτά αυτή τη φορά, ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε. Το κλειδί του αγώνα είναι όπως πάντα η ένταση που θα έχουμε στην άμυνα και οι προσαρμογές θα έχουμε σε κάθε επίθεση του αντιπάλου μας.

Αν αμυντικά είμαστε αυτοί που πρέπει θα κερδίσουμε. Η Βιλερμπάν είναι μια αθλητική ομάδα με έμπειρους παίκτες. Το σημαντικό είναι πως λόγω αυτής της εμπειρίας μπορεί να διαβάσει καλά κάποιες καταστάσεις, όταν η αντίπαλη άμυνα δεν είναι επιθετική. Όποτε, όπως είπα και πριν, το κλειδί είναι η ένταση που θα έχουμε αμυντικά».

Το παλεύει για Βιλερμπάν ο Ουίλιαμς
EUROLEAGUE

17:10 - 14.03.2023

Το παλεύει για Βιλερμπάν ο Ουίλιαμς

Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ mateco για την Basket league ο Παναθηναϊκός επιχειρεί ανασύνταξη προκειμένου να φανεί ανταγωνιστικός κόντρα στην Βιλερμπάν. Σε καλό δρόμο ο Ντέρικ Ουίλιαμς έβγαλε μέρος της προπόνησης.

Ουίλιαμς: «Ο Ντε Κολό από τους καλύτερους Ευρώπης»

Από την πλευρά του ο Ντέρικ Ουίλιαμς τόνισε: «Η Βιλερμπάν είναι μια ομάδα με καλή έδρα και καλούς παίκτες. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε και θα είμαστε έτοιμοι. Θα πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ.

Έχουν τον Φαλ, είναι θηριώδης τύπος και θα πρέπει να κάνουμε καλή ομαδική δουλειά σε αυτόν τον τομέα. Ο Νάντο Ντε Κολό είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης, έχουν επίσης πολύ καλά ποσοστά πίσω από τη γραμμή του τριπόντου, οπότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι».