Σπανούλης: «Ομάδα Final 4 o Παναθηναϊκός, βάλαμε μεγάλα σουτ και είμαστε σε καλή κατάσταση»

Βασίλης Σπανούλης

i

©Intime

Σπανούλης: «Ομάδα Final 4 o Παναθηναϊκός, βάλαμε μεγάλα σουτ και είμαστε σε καλή κατάσταση»

Νίκος Καλαμπάκας 19:55 - 07.01.2024 / Ανανεώθηκε: 20:37 - 07.01.2024

Οι δηλώσεις του προπονητή του Περιστερίου, Βασίλη Σπανούλη, μετά την ήττα της ομάδας του στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Το Περιστέρι ηττήθηκε με 75-90 εκτός έδρας από τον Παναθηναϊκό AKTOR, ωστόσο ο προπονητής του, Βασίλης Σπανούλης, στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα επισήμανε ότι οι παίκτες του έκαναν καλή δουλειά, απέναντι σε μια ομάδα που διεκδικεί το Final 4 της Euroleague.

Ο κόουτς της ομάδας των Δυτικών προαστίων, επισήμανε ότι οι παίκτες του έβαλαν κάποια μεγάλα σουτ και έδειξαν ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Συγχαρητήρια και για τη δική μου ομάδα για την εμφάνιση που είχαμε στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Πιστεύω ότι βάλαμε δύσκολα στον Παναθηναϊκό. Ήρθαμε για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και όχι μόνο για να υπάρχουμε εδώ», είπε αρχικά, για να συμπληρώσει:

«Ήταν ένα απαιτητικό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που διεκδικεί το Final Four. Εμείς δείξαμε για άλλη μια φορά να είμαστε σε καλή κατάσταση και συνεχίζουμε έτσι. Αν εξαιρέσουμε το τελευταίο δεκάλεπτο είμαι πολύ ευχαριστημένος» .

🔴Sportal Sunday Live με Ολυμπιακός - ΑΕΚ και Άρης - ΠΑΟΚ