Που θα δείτε τη «μάχη» της Εθνικής Ελλάδας και τις πρεμιέρες των Τσιτσιπά και Σακκάρη

Εθνική Ελλάδας

i

© Intime

Που θα δείτε τη «μάχη» της Εθνικής Ελλάδας και τις πρεμιέρες των Τσιτσιπά και Σακκάρη

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:01 - 28.08.2023 / Ανανεώθηκε: 09:05 - 28.08.2023

Από το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας (28/8), ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ, αλλά και οι πρεμιέρες των Τσιτσιπά και Σάκκαρη στον πρώτο γύρο του US Open.

Πλούσιο είναι για ακόμη μία μέρα το τηλεοπτικό πρόγραμμα!

Η αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής (28/8, 15:40) για τη δεύτερη αγωνιστική του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι αυτή που ξεχωρίζει. Μπορεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να είναι το ξεκάθαρο αουτσάιντερ στο παιχνίδι, ωστόσο σύμφωνα και με τις δηλώσεις του Ιτούδη άπαντες στο γαλανόλευκο «στρατόπεδο» θέλουν να κερδίσουν κάτι από αυτό το ματς ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Αξίζει να σημειωθεί πως την Κυριακή (27/8), οι διεθνείς προπονήθηκαν στη Ninoy Aquino Arena της Μανίλα, με τον Έλληνα προπονητή να έχει όλους τους διαθέσιμους παίκτες ετοιμοπόλεμους. Ο Ντίνος Μήτογλου επέστρεψε στην Ελλάδα, για να ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης, έπειτα από το ρωγμώδες κάταγμα που υπέστη, με την απουσία του να στερεί μια σημαντική λύση επιθετικά για την Εθνική.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την EΡΤ 1 και το Novasports Start.

Από την άλλη, Τσιτσιπάς και Σάκκαρη πραγματοποιούν την πρεμιέρα τους στον πρώτο γύρο του US Open. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ρίχνεται χρονικά πρώτη στη μάχη, θα αντιμετωπίσει τη Ρεμπέκα Μασαρόβα στις 18:00, με την αναμέτρηση να μεταδίδεται τηλεοπτικά από το Eurosport 2. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αναμετρηθεί στις 2 τα ξημερώματα (29/8) απέναντι στον Μίλος Ράονιτς, σε ένα παιχνίδι που ανοίγει το πρόγραμμα στο Λουίς Άρμστρονγκ. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Eurosport 1.

Δείτε εδώ αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα της μέρας.