Τρομερή ταλαιπωρία για τον Παναθηναϊκό, η αποστολή έμεινε 3 ώρες στο αεροπλάνο

Τρομερή ταλαιπωρία για τον Παναθηναϊκό, η αποστολή έμεινε 3 ώρες στο αεροπλάνο

Ηλίας Λαλιώτης 14:04 - 16.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:05 - 16.10.2023

Με απρόοπτα πέταξε ο Παναθηναϊκός για την Πόλη, καθώς η προκαθορισμένη πτήση για την Κωνσταντινούπολη πέταξε με καθυστέρηση.

Τα προβλήματα δεν έλειψαν κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για την Κωνσταντινούπολη, ενόψει της αναμέτρησης με την Φενέρμπαχτσε στην Ulker Sport Arena. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης, με την «πράσινη» αποστολή να αναχωρεί με αρκετή καθυστέρηησ.

Η αιτία πίσω από την ταλαιπωρία ήταν ένα λιποθυμικό επεισόδιο στο αεροσκάφος. Μια επιβάτιδα που ετοιμαζόταν να μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη λιποθύμισε, με αποτέλεσμα να καθυστερήση η αναχώρηση της πτήσης. Για την ακρίβεια, η επιβάτιδα έπρεπε να αποβιβαστεί από το αεροσκάφος και να βγουν οι αποσκευές της.

Έπειτα από αυτό το περιστατικό η πτήση αναχώρησε με 3 ώρες καθυστέρηση και πιο συγκεκριμένα στις 13.05 τοπική ώρα. Μέχρι να βρεθεί λύση άπαντες περίμεναν υπομονετικά στις θέσεις τους, με τους παίκτες του Εργκίν Αταμάν να μην αποτελούν εξαίρεση στην όλη διαδικασία. Στην «πράσινη» αποστολή βρίσκεται και ο Κώστας Σλούκας, που ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε, την ίδια ώρα που ο Ιωάννης Παπαπέτρου και ο Ντίνος Μήτογλου τέθηκαν εκτός μάχης και έμειεναν στην Αθήνα με τραυματισμό.

Εν τέλει η λύση βρέθηκε και η πτήση αναχώρησε, παρά την ταλαιπωρία των επιβατών, αλλά και της αποστολής του Παναθηναίκού, που μετράει αντίστροφα για την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη για την 3η αγωνιστική της Euroleague, αλλά και πρώτη της «διαβολοβδομάδας» της διοργάνωσης.