Ο Νίμπο είναι στην Ελλάδα, αλλά οι Ισπανοί τον στέλνουν στην Ιταλία - Πρόταση της Μιλάνο στον σέντερ της Μακάμπι!
i

© Euroleague Basketball

Ο Νίμπο είναι στην Ελλάδα, αλλά οι Ισπανοί τον στέλνουν στην Ιταλία - Πρόταση της Μιλάνο στον σέντερ της Μακάμπι!

Γιώργος Γαβριλάκης 16:01 - 22.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:42 - 23.04.2024

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται στην Αθήνα για το πρώτο ματς των Playoffs της Euroleague με τον Παναθηναϊκό και την ίδια ώρα ισπανικό μέσο αναφέρει πως η Μιλάνο έχει κάνει μία τρομερή πρόταση στον 26χρονο Αμερικανό σέντερ της ομάδας από το Ισραήλ.

Ο Τζο Νίμπο με την Μακάμπι Τελ Αβίβ κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και πριν καν ακόμα αυτή (η σεζόν) βρεθεί στο πιο κρίσιμο σημείο της και τα ματς με τον Παναθηναϊκό που θα κρίνουν το ένα εισιτήριο για το Final Four, οι φήμες που τον αφορούν συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Πριν από εβδομάδες, είχε προκύψει η εξάπλωση της πληροφορίας ότι η Ρεάλ Μαδρίτης τον έχει τη λίστα της και θα κινηθεί προς το μέρος του, ειδικά αν χάσει κάποιον εκ των Βενσάν Πουαριέ ή Έντι Ταβάρες. Η Βασίλισσα πάντως, δεν είναι η μόνη που ασχολείται με τον Αμερικανό σέντερ των ισραηλινών. Πέραν από αρκετές ομάδες της Euroleague που θα ήθελαν πολύ να τον αποκτήσουν, το ίδιο επιθυμεί και η εθνική ομάδα της Σλοβενίας. Για να τον κάνει τον νατουραλιζέ της.

Τώρα κι ενώ ο Νίμπο βρίσκεται στην Αθήνα εν όψει του Game 1 των Ισραληινών με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (23/4, 20:30) οι Ισπανοί και συγκεκριμένα ο ρεπόρτερ της Relevo, Τσέμα Ντε Λούκας, δεν εμπλέκει απλώς τη Μιλάνο στην διεκδίκησή του, αλλά αναφέρει και συγκεκριμένη πρόταση προς τον παίκτη που είναι έτοιμη να... αποσπάσει το «ναι» του!

Ανησυχία για τον Ουόκαπ: Αποχώρησε από την προπόνηση του Ολυμπιακού με ενοχλήσεις στη μέση
EUROLEAGUE

13:16 - 22.04.2024

Ανησυχία για τον Ουόκαπ: Αποχώρησε από την προπόνηση του Ολυμπιακού με ενοχλήσεις στη μέση

Ο Τόμας Ουόκαπ κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Δευτέρας (22/4) αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ενώ ο Κώστας Παπανικολάου δεν συμμετείχε καθώς ταλαιπωρείται από ίωση. Όλα αυτά δύο μέρες πριν το Game 1 στην έδρα της Μπαρτσελόνα!

Ο σύλλογος του ιταλικού βορρά -σύμφωνα πάντα με το προαναφερόμενο μέσο- του προσφέρει πάνω από ενάμισι εκατομμύριο το χρόνο για διετή συνεργασία, κάτι που προφανώς αποτελεί μία δελεαστική προσφορά για έναν παίκτη που ήταν πρώτος ριμπάουντερ της Euroleague με 7,3 ανά αγώνα, ενώ στη Μακάμπι προσφέρει και 10,9 πόντους μέσο όρο σε 23'20'' χρόνο συμμετοχής.