Στο ρελαντί η Βιλερμπάν με πολυφωνία πριν την «διαβολοβδομάδα» και τον... Ολυμπιακό

Λουβαβού-Καμπαρό

Στο ρελαντί η Βιλερμπάν με πολυφωνία πριν την «διαβολοβδομάδα» και τον... Ολυμπιακό

Sportal newsroom 22:52 - 17.12.2023

Η Βιλερμπάν είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στη Σαλόν Σαονέ και χωρίς να κινδυνεύσει έφτασε στη νίκη με 79-72.

Νικών συνέχεια στο γαλλικό πρωτάθλημα για την Βιλερμπάν, η οποία ανεβαίνει και δείχνει τη δυναμική της πριν από την «διαβολοβδομάδα» της Euroleague. Η γαλλική ομάδα δυσκόλεψε τον Παναθηναϊκό AKTOR μεσοβδόμαδα και συνέχισε τις καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Τζιανμάρκο Ποτζέκο πήραν τα ηνία από τα πρώτα λεπτά, χτίζοντας το παιχνίδι τους από την πρώτη περίοδο. Είναι χαρακτηριστικό πως το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου βρήκε την Βιλερμπάν στο +17 με 25-8. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να μπουν και πάλι στο παιχνίδι, όμως οι γηπεδούχοι κράτησαν τον έλεγχο και έφτασαν στη νίκη.

Ο Πάρις Λι με 13 πόντους και 3 ασίστ ήταν ο ιθύνων νους της ομάδας του σε ακόμα ένα παιχνίδι, με τους Νάντο Ντε Κολό και Τζόφρι Λοβέρν να μετρούν από 12 πόντους ο καθένας, ενώ 12 πόντους και 6 ριμπάουντ μέτρησε και ο Γιουσουφά Φαλ, συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις.

Με τη νίκη αυτή η Βιλερμπάν έδειξε έτοιμη για τη νέα «διαβολοβδομάδα» της Euroleague, όπου την Παρασκευή (22/12) θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό, για την 16η αγωνιστική της διοργάνωσης στην LDLC Arena.

Τα δεκάλεπτα: 25-8, 38-28, 59-49, 79-72.