Μπερδεύτηκαν στην ΕΠΟ όταν τους ζήτησαν Elite!

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

i

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός/©Intime

Μπερδεύτηκαν στην ΕΠΟ όταν τους ζήτησαν Elite!

Red Duckling 15:45 - 20.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:47 - 20.03.2023

O Red Duckling αποκαλύπτει το μπέρδεμα στην ομοσπονδία με τους ξένους διαιτητές.

Στα κάγκελα είναι από την Κυριακή το βράδυ οι Παναθηναϊκοί μετά το ρεσιτάλ ενός Μαυροβούνιου διαιτητή στο ματς με την ΑΕΚ. Η αλήθεια είναι πως όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήταγε ως πρόεδρος της λίγκας Elite διαιτητές την Παρασκευή, πατούσαν "χαχα" στην είδηση. Δύο μέρες μετά έζησαν στο πετσί τους το πώς είναι να ορίζεται διαιτητής βόλεϊ σε αγώνα ποδοσφαίρου.

Για την ιστορία, η απουσία Elite διαιτητή ήταν εμφανής και την περασμένη αγωνιστική στην Opap Arena στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός, όπου ο Αμραμπάτ θα έπρεπε να είχε δεχθεί 2η κίτρινη.

Με τη λογική του "δώσε θάρρος στον χωριάτη, να σου ανέβει στο κρεβάτι", ο Μαροκινός συνέχισε στο ίδιο στυλ και με τον Παναθηναϊκό, μέχρι να αναγκαστεί να τον κάνει αλλαγή ο Αλμέιδα.

Ο Νταμπάνοβιτς έφυγε από τη Νέα Φιλαδέλφεια θεωρώντας πως έκανε άριστη διαιτησία - Πως δικαιολόγησε τη μη αποβολή του Άμραμπατ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:57 - 20.03.2023

Ο Νταμπάνοβιτς έφυγε από τη Νέα Φιλαδέλφεια θεωρώντας πως έκανε άριστη διαιτησία - Πως δικαιολόγησε τη μη αποβολή του Άμραμπατ

Ο Νίκολα Νταμπάνοβιτς παραλίγο να τινάξει το πρωτάθλημα στον αέρα, αλλά φεύγει με τη συνείδησή του καθαρή. Πως δικαιολόγησε τη φάση με το χέρι του Άμραμπατ και πως... τρέλανε τους ανθρώπους της ΑΕΚ με το «δεν έδωσα πέναλτι».

Για όλα τα παραπάνω, η στήλη απευθύνθηκε στον Ελληνική Ομοσπονδία, καθώς δεν είναι δυνατόν να φέρνει κάθε καρυδιάς καρύδι για να σφυρίζει τα παιχνίδια που θα κρίνουν τον πρωταθλητή.

Η απορία μας, εύλογη: Γιατί δεν έγινε δεκτό το αίτημα όλων των ομάδων των playoffs για Elite διαιτητές;

Παρανόηση, ήταν η απάντηση που πήραμε. Ο υπάλληλος της ΕΠΟ που έλαβε το αίτημα για τους Elite διαιτητές, πρόσεξε μόνο την ξένη λέξη και θεώρησε ότι ήταν αίτημα να τρώνε οι διαιτητές που έρχονται, φρυγανιές "Elite". Άλλοι κύκλοι, υπογράμμισαν ότι ίσως να μπερδεύτηκε με την διάσημη σειρά του Netflix "Elite".

Όπως και να 'χει, με τα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός να έρχονται τον Απρίλιο, υπάρχει χρόνος να προγραμματιστούν από τώρα Elite διαιτητές. Μπορεί και όχι. ΕΠΟ είναι αυτή.

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }