Αλλάζει επίπεδο ο αυτοδύναμος Παναθηναϊκός, με μία υπογραφή!

O Δημήτρης Γιαννακόπουλος

i

© Intime

Αλλάζει επίπεδο ο αυτοδύναμος Παναθηναϊκός, με μία υπογραφή!

Ηλίας Λαλιώτης 18:08 - 03.05.2023 / Ανανεώθηκε: 18:09 - 03.05.2023

Ο Ηλίας Λαλιώτης γράφει για την αλλαγή σελίδας που κάνει ο Παναθηναϊκός με την απόκτηση του ΟΑΚΑ και στέκεται σε αυτό που κανείς άλλος δεν πέτυχε στον σύλλογο πριν από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο Παναθηναϊκός θα έχει επιτέλους το δικό του σπίτι! Ο κορυφαίος και πιο επιτυχημένος σύλλογος στην Ιστορία του ελληνικού αθλητισμούς κάνει πραγματικότητα το όνειρο δεκαετιών και αλλάζει σελίδα. Γιατί με το ΟΑΚΑ δικό του, τα δεδομένα αλλάζουν και το ταβάνι των δυνατοτήτων ξεπερνούν την οροφή του «Ναού» του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Δεν ξέρω αν μπορούν όλοι να συνειδητοποιήσουν τι ακριβώς πέτυχε το Τριφύλλι. Και συγκεκριμένα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Διότι αυτός ήταν ο άνθρωπος που εδώ και χρόνια είχε θέσει σε εφαρμογή το συγκεκριμένο σχέδιο. Ένα σχέδιο δύσκολο, με πολλές δυσκολίες και συνεχή εμπόδια, το οποίο δεν εγκατέλειψε ούτε και τη διετία που είχε σταματήσει να ασχολείται ενεργά με την ομάδα. Ένα όραμα εκατομμυρίων φιλάθλων, που -μετά τη Λεωφόρο- δεν είχε καταφέρει κανείς στο παρελθόν να κάνει πράξη. Να στεγάσει τον Παναθηναϊκό στο ΔΙΚΟ ΤΟΥ σπίτι, χωρίς εξαρτήσεις από κανέναν.

Αυτός επέμεινε, κόντρα σε συμφέροντα, κόντρα σε ομοσπονδίες, κόντρα σε όλους και τελικά τα κατάφερε. Θα είναι αυτός που θα βάλει την υπογραφή του στην κατοχύρωση ενός μέλλοντος πολύ καλύτερου. Ενός μέλλοντος όπου ο Παναθηναϊκός θα είναι αυτάρκης και αυτοδύναμος, όπως πάντα έλεγε.

Εγκρίθηκε η σύμβαση: Το ΟΑΚΑ είναι γήπεδο του Παναθηναϊκού για τα επόμενα 49 χρόνια
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

15:15 - 03.05.2023

Εγκρίθηκε η σύμβαση: Το ΟΑΚΑ είναι γήπεδο του Παναθηναϊκού για τα επόμενα 49 χρόνια

Το ΔΣ του ΟΑΚΑ ενέκρινε τη σύμβαση παραχώρησης του κλειστού γηπέδου στον Παναθηναϊκό και πλέον απομένει να υπογραφεί από τις δύο πλευρές για να γίνει και τυπικά πράσινο για τα επόμενα 49 χρόνια.

Είναι λογικό ο κόσμος των «πράσινων» να πανηγυρίζει τη σημερινή ημέρα. Όπως θα κάνει μόλις αποκτήσει επιτέλους και η ποδοσφαιρική ομάδα το γήπεδο στον Βοτανικό. Πολλοί πιστεύουν ότι η εξέλιξη αυτή είναι πιο σημαντική και από την κατάκτηση τίτλων. Και πως μπορείς να τους αδικήσεις; Το έχουμε δει να συμβαίνει και στο εξωτερικό και στην Ελλάδα. Κάθε οργανισμός με το δικό του σπίτι, νιώθει την ασφάλεια για να κάνει ακόμα πιο γρήγορα βήματα μπροστά. Ακόμα περισσότερο όταν αυτός είναι της δυναμικής και της δημοφιλίας του Τριφυλλιού, ο οποίος κουβαλά πίσω του εκατομμύρια φιλάθλους.

Με το ΟΑΚΑ ως αφετηρία και την επένδυση που ήδη κάνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για την ενίσχυση του ρόστερ, ο Παναθηναϊκός όχι μόνο δείχνει έτοιμος να επιστρέψει στην κανονικότητα, αλλά και να θέσει σταδιακά ακόμα πιο ψηλά τον πήχη των προσδοκιών. Ο μεγαλομέτοχος του, άλλωστε, έχει δείξει και στο παρελθόν πως υλοποιεί τις δεσμεύσεις του. Όπως έκανε τώρα με το ΟΑΚΑ, όπως είχε κάνει παλιότερα με τη σωτηρία του Ερασιτέχνη, τη διατήρηση της μπασκετικής ομάδας σε υψηλό επίπεδο μετά το κομβικό 2012 και τη τήρησης της νομιμότητας όταν ο Ολυμπιακός αποχώρησε από το γήπεδο και υποβιβάστηκε.

Στην αντεπίθεση η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το ΟΑΚΑ: «Σε νέα καθυστέρηση θα καλέσουμε τους οπαδούς μας σε Παμπατραϊκά, Παγκρήτια και Πανελλήνια συλλαλητήρια»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

14:19 - 02.05.2023

Στην αντεπίθεση η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το ΟΑΚΑ: «Σε νέα καθυστέρηση θα καλέσουμε τους οπαδούς μας σε Παμπατραϊκά, Παγκρήτια και Πανελλήνια συλλαλητήρια»

Οργισμένη αντίδραση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη νέα καθυστέρηση στο θέμα παραχώρησης του ΟΑΚΑ και προειδοποίηση για κάλεσμα του κόσμου στους δρόμους ενόψει εκλογών.

ΥΓ. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού μπορεί να χαρεί με την καρδιά του την παραχώρηση του ΟΑΚΑ, αλλά σίγουρα δεν ξεχνά και όλους αυτούς που επιχείρησαν να βάλουν εμπόδια και να καταστρέψουν τα όνειρά τους.