Απίθανος ο Μπετσέκι στο MotoGP Ολλανδίας

Δυνατές κόντρες αναμένονται στο Ασεν

i

©redbullcontentpool

Απίθανος ο Μπετσέκι στο MotoGP Ολλανδίας

Δημήτρης Μπαλής 19:59 - 23.06.2023 / Ανανεώθηκε: 20:02 - 23.06.2023

Ο Ιταλός της VR46 με Ducati ήταν και πάλι ταχύτερος τη στιγμή που έπεσε και πάλι ο Μαρκ Μάρκες.

Σήμερα ήταν η μέρα του Μάρκο Μπετσέκι. Ο Ιταλός οδηγός της ομάδας του Βαλεντίνο Ρόσι, κατέφερε να πετύχει τους καλύτερους χρόνους τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα στα δύο σετ των δοκιμαστικών, με αποτέλεσμα να έχει τον πρώτο λόγο και για αύριο, στο τρίτο σετ αλλά και στις κατατακτήριες δοκιμές για την πολ ποζίσιον.

Στο Ασεν της Ολλανδίας αναμένουμε μια ακόμα μεγάλη μάχη αύριο στον αγώνα σπριντ αλλά και την Κυριακή στο γκραν πρι.

Ο Μπετσέκι στους συνδυασμένους χρόνους των δύο σετ των δοκιμαστικών, διότι έτσι προχωρούν στα προκριματικά του Q2, απευθείας για την πολ ποζίσιον ή στο Q1 που είναι η προηγούμενη διαδικασία.

Ο Μπετσέκι λοιπόν κατευθείαν στο Q2, μαζί με τον Χόρχε Μάρτιν, τον θριαμβευτή της Γερμανίας πριν μία εβδομάδα, ενώ τρίτο χρόνο έκανε ο Τζακ Μίλερ με ΚΤΜ.

Ο Φραντσέσκο Μπανιάια που το πρωί είχε κακό χρόνο, βελτιώθηκε με τον 4ο συνολικά, με τον Βινιάλες να ακολουθεί και τον Κουαρταράρο.

Οι τελευταίες θέσεις του Q2 πήγαν στον Μπραντ Μπίντερ με τη δεύτερη εργοστασιακή KTM, στον Λούκα Μαρίνι της VR46 και στον Αλεξ Μάρκεθ της Gresini Ducati, καθώς ο Ζοάν Ζαρκό της Pramac Ducati, έχασε τη θέση του Q2 κατά 0,088 δευτερόλεπτα.

Πιέζοντας για έναν καλό γύρο στο τέλος της διαδικασίας, ενώ κυνηγούσε τον Βινιάλες, ο Μαρκ Μάρκες είχε μια ακόμα πτώση, χωρίς συνέπειες, αλλά έμεινε με τη 19η θέση και θα παλέψει πολύ αύριο.

Tags: