Το τρέιλερ της νέας σειράς του Netflix για τον Άιρτον Σένα (vid)

Το τρέιλερ της νέας σειράς του Netflix για τον Άιρτον Σένα (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:49 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:25 - 17.05.2024

Το Netflix δημοσίευσε το τρέιλερ της νέας μίνι-σειράς 6 επεισοδίων για τη ζωή του Άιρτον Σένα.

Το Netflix θα προβάλει σύντομα μια νέα μίνι σειρά βασισμένη στη ζωή του πρωταθλητή της Formula 1, Άιρτον Σένα. Ωστόσο δεν έχει ανακοινώσει ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Θυμίζουμε πως χθες (1/5) συμπληρώθηκαν 30 χρόνια από το θανατηφόρο ατύχημα του τρεις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή στο γκραν πρι του Σαν Μαρίνο της Ίμολα, μια μέρα μετά τον θάνατο του Αυστριακού, Ρόλαντ Ράτζενμπεργκερ στην ίδια πίστα.

Τον Σένα ενσαρκώνει ο διακεκριμένος Βραζιλιάνος ηθοποιός Γκαμπριέλ Λεόνε, ενώ στη σειρά τον Αλέν Προστ υποδύεται ο ηθοποιός Ματ Μέλα. Η ηθοποιός Πάμελα Τομέ ενσαρκώνει, στο μεταξύ, την σύντροφο του Άιρτον, Σούσα. Η σειρά είναι μια φανταστική αφήγηση της ιστορίας της ζωής του, τόσο πίσω από το τιμόνι όσο και σε προσωπικά θέματα.

Μια μακρά λίστα Βραζιλιάνων ηθοποιών ενσαρκώνουν τους Ρον Ντένις, Νέλσον Πικέ, Ζαν-Μαρί Μπαλέστρ (πρόεδρο της FISA), Νίκι Λάουντα, Τζέιμς Χαντ, Πίτερ Βαρ (διευθυντή της Lotus), Φρανκ Ουίλιαμς, Οσάμου Γκότο (μηχανικό του Σένα) και Σεντ Ουότκινς (γιατρό της F1).

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Σένα κέρδισε τρία παγκόσμια πρωταθλήματα (1988, 1990, 1991) και 41 γκραν πρι, ενώ κατέκτησε 65 πολ ποζίσιονς και 19 ταχύτερους γύρους. Φημιζόταν για το απίστευτο ταλέντο του στην οδήγηση, τις άφοβες προσπεράσεις και την αφοσίωση του στο άθλημα.