Θέμα χρόνου η ανανέωση του Αλόνσο με την Aston Martin

Φερνάντο Αλόνσο

i

©Aston Martin

Θέμα χρόνου η ανανέωση του Αλόνσο με την Aston Martin

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:04 - 01.12.2023 / Ανανεώθηκε: 19:08 - 01.12.2023

Ο Φερνάντο Αλόνσο πραγματοποίησε μία εκπληκτική σεζόν με την Aston Martin, με αποτέλεσμα ο επικεφαλής της ομάδας, Μάικ Κρακ να θέλει να του επεκτείνει το συμβόλαιο πέραν του 2024.

Η Aston Martin επιθυμεί να επεκτείνει το συμβόλαιο του Φερνάντο Αλόνσο για να οδηγήσει στην ομάδα μετά το τέλος της επόμενης σεζόν. 

Η απόφαση του Ισπανού πρωταθλητή να μετακομίσει στην βρετανική ομάδα αποδείχθηκε μία από τις καλύτερες της καριέρας του, καθώς με 8 θέσεις στο βάθρο σε 22 αγωνιστικά τριήμερα φέτος και με την τέταρτη θέση στην τελική βαθμολογία οδηγών είχε την πιο ανταγωνιστική του σεζόν μετά το 2013.

Ως εκ τούτου, ο επικεφαλής της ομάδας, Μάικ Κρακ, επιθυμεί να παρατείνει την παραμονή του στην Aston Martin μέχρι το 2025, όταν ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα γίνει 44 ετών.

«Δεν χρειάζεται να απαντήσω σε μία τέτοια ερώτηση. Φυσικά και θα ήθελα να ανανεώσουμε με τον Αλόνσο», ανέφερε αρχικά. 

Επίσης μίλησε για την επίδραση του Ισπανού στην ομάδα του Σίλβερστον με το… καλημέρα, λέγοντας: «Μας εξέπληξε από την πρώτη μέρα. Η αλήθεια είναι πως πίστευα ότι οι πρώτοι αγώνες της σεζόν ήταν σαν μήνας του μέλιτος. Χαίρομαι που μπορέσαμε να διευρύνουμε χρονικά αυτή την περίοδο. 

Πιστεύω πως στο πρόσωπο του Αλόνσο βρήκαμε έναν τρομερά ομαδικό παίκτη, που κάνει εποικοδομητική κριτική μερικές φορές, ειδικά στις περιπτώσεις που τα πράγματα ήταν δύσκολα στην ομάδα».