Ανανέωσε ο Μπράουν με τη McLaren μέχρι το 2030

Ζακ Μπράουν

i

©McLaren

Ανανέωσε ο Μπράουν με τη McLaren μέχρι το 2030

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:40 - 22.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:41 - 22.03.2024

Ο Ζακ Μπράουν θα παραμείνει στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου τουλάχιστον μέχρι το 2030, όπως ανακοίνωσε η McLaren.

Η McLaren ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής (22/3) ότι ο CEO Ζακ Μπράουν υπέγραψε νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία με την ομάδα, έως το 2030.

Ο 52χρονος εντάχθηκε στη βρετανική ομάδα ως Εκτελεστικός Διευθυντής της McLaren Technology Group το 2016, πριν γίνει Διευθύνων Σύμβουλος δύο χρόνια αργότερα.

Υπό τη διοίκησή του, η McLaren μπήκε ξανά στο IndyCar και έχει επίσης ομάδες στη Formula E και στο Extreme E, ενώ έχει «οδηγήσει» επίσης στην ανάκαμψη της ομάδας της F1, με τους «πορτοκαλί» να κερδίζουν την πρώτη της νίκη από το 2012 στο ιταλικό γκραν πρι του 2021 με τον Ντάνιελ Ρικιάρντο.

Η βρετανική ομάδα έχει δείξει ορισμένα σημάδια βελτίωσης και έτσι πάρθηκε η απόφαση να συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Μπράουν.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω να ηγούμαι της McLaren Racing και θα αποτελώ μέρος μίας τόσο ιστορικής αγωνιστικής ομάδας. Είναι προνόμιο να συνεργάζομαι με τους ταλαντούχους άνδρες και γυναίκες στις διάφορες αγωνιστικές ομάδες της McLaren Racing.

Μαζί θα συνεχίσουμε να πιέζουμε και να προσπαθούμε για την καλύτερη δυνατή απόδοση εντός και εκτός πίστας. Και βέβαια, ως CEO αλλά και ως φίλαθλος της McLaren, θέλω ό,τι και εσείς, να νικάμε», ήταν το μήνυμα του Μπράουν μετά την ανακοίνωση επέκτασης της συνεργασίας», ήταν το μήνυμα του Ζακ Μπράουν μετά την επέκταση της συμφωνίας με την McLaren.