Κανονικά στο Μπαχρέιν ο Στρολ
i

© split screen

Κανονικά στο Μπαχρέιν ο Στρολ

Άγγελος Φραγκισκάτος 13:57 - 02.03.2023 / Ανανεώθηκε: 14:02 - 02.03.2023

Η Άστον Μάρτιν ανακοίνωσε μέσω των social media ότι ο Λανς Στρολ θα τρέξει κανονικά στο πρώτο Grand Prix της φετινής σεζόν, στο Μπαχρέιν.

Ο Στρολ θα αγωνιστεί κανονικά στον εναρκτήριο αγώνα της Formula 1, στο Μπαχρέιν, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον καρπό. Ο τραυματισμός του προήλθε κατά την διάρκεια προπόνησης, μετά από πτώση με το ποδήλατο του, που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει τις χειμερινές δοκιμές στην πίστα του Σακχίρ και να τον αντικαταστήσει ο Φελίπε Ντρούγκοβιτς.

Η Άστον Μάρτιν ήταν αισιόδοξη ότι ο Στρολ θα είχε μια γρήγορη ανάρρωση, αλλά ο πρωταθλητής της F2 και εφεδρικός οδηγός της βρετανικής ομάδας είχε τεθεί σε κατάσταση αναμονής στην περίπτωση που ο Καναδός οδηγός δεν ήταν εγκαίρως έτοιμος για τον αγώνα.

Ο Στρολ μίλησε μετά από τον τραυματισμό του και είπε: «Ήταν απογοητευτικό που δεν ήμουν στο Μπαχρέιν για τις χειμερινές δοκιμές και απογοητεύτηκα που τις έχασα. Ωστόσο, δεδομένου του τραυματισμού στον καρπό μου, η ομάδα και εγώ αισθανθήκαμε ότι ήταν καλύτερο να επικεντρώθω στην αποκατάσταση μου, ώστε να είμαι έτοιμος για αυτό το Σαββατοκύριακο και τη μεγάλη σεζόν που έρχεται

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κοινότητα της F1 για την υποστήριξη και την ιδιωτικότητά της, καθώς και την ομάδα που βοήθησε στην ανάρρωσή μου. Τώρα είμαι έτοιμος να σκύψω το κεφάλι μου και να συγκεντρωθώ στον αγώνα αυτό το Σαββατοκύριακο κάτι που πραγματικά ανυπομονώ»